Predavanje ’’Dekodiranje mape Duše, natalna i karmička astrologija’’, sreda, 12. septembar u 19h, hotel Tulip Inn na Novom Beogradu

Predavač: Aleksandar Imširagić

 

Ovo predavanje će vam pokazati na potpuno nov način (bilo da ste početnik ili iskusan astrolog) kako možete koristiti svoj natalni horoskop koji predstavlja mapu naše Duše. Jednom kada ovladamo astrološkim jezikom i simbolikom, spremni smo da pređemo na nove, dublje nivoe, koji daju odgovor na pitanje zašto smo ovde, što je domen karmičke astrologije - oblasti koju će Aleksandar podučavati u svom novom programu edukacije u toku narednih godinu dana.

Natalna astrologija predstavlja početak samospoznaje. Ona daje odgovore na pitanja ko smo, kuda idemo, na koji način možemo da aktiviramo sve naše potencijale kako bi postali najbolja verzija sebe. Ona nam govori o izazovima koje srećemo na putu ka samospoznaji, ali isto tako daje rešenja kako da prevaziđemo svaku prepreku. Natalna astrologija nas oslobađa od inercije, neminovnosti – odnosno od onoga što sudbinom zovemo. Ona je posebna grana astologije kako predstavlja polaznu tačku. Pri susretu sa natalnom astrologijom, otvaraju nam se vrata poptuno novog Univerzuma kako počinjemo da posmatramo stvari unutrašnjim vidom. Sam horoskop postaje krug koji nas vodi u središte naše Duše. Kroz mapu naše Duše mi možemo posmatrati sebe kroz tri života. 

O načinu na koji spajamo tri inkarnacije, svoja tri dela koja predstavljaju jednu celinu, govori karmička astrologija. Iz života u život, mi se suočavamo sa određenim izazovima za koje je potrebna svest da bi ih razumeli i prevazišli. Svaka nekadašnja akcija, u ovom životu predstavlja reakciju na određene ljude, okolnosti i poimanje stvarnosti. Ukoliko kroz inkarnacije nosimo određena uverenja, ona direktno utiču na formiranje sadašnjosti. Iako nam se čini da je vreme linearno i da se krećemo od prošlosti ka budućnosti, to je samo privid koji nas odvaja od naše stvarnosti. Ako razumemo da je vreme kružno i da su se svi događaji već odigrali, a mi ih sad samo svesno proživljavamo, aktiviramo našu svrhu i smisao biti. Karmička astrologija predstavlja nevidljivu nit koja spaja delove naše Duše i integriše ih u jednu celinu. Ona nam omogućava da se posmatramo iznutra.

Ovo leto je obeležilo čak tri eklipse, dve solarne i jedna lunarna i na jednom nivou one predstavljaju tranziciju između naših stvarnosti. U natalnoj astrologiji, smrt je predstavljena 8. kućom, ali moramo razumeti da je smrt samo prelazno stanje, prolazak kroz tunel koji nas vodi do novog života. Tri vode, odnosno tri kuće koje govore o ovim prelaznim stanjima su 4, 8. i 12. kuća. Kada uspemo da njih integrišemo, mi postajemo automatski integrisani i samim tim apsolutni kreatori. Znanje o prirodi ovih delova nam omogućava natalna astrologija, dok nas karmička uči kako da spojimo tri života koja su ključ za aktiviranje naše svrhe. 

  • Cena predavanja: 500 RSD za uživo prisustvovanje i 10 evra za online.
  • Broj mesta za predavanje je ograničen, pa vas molimo vas da se prijavite na vreme office@keplerunited.org ili na 011.267.3192, 064.387.2224 svakim radnim danom od 12h do 18h.