U nedelju 05. maja u 16h, održaće se New Moon radionica “Oslobodite Dušu, ostvarite snove”. Ova New Moon radionica će biti online i trajaće od 16h do 17:30h. Ukoliko niste u mogućnosti da pratite radionicu u realnom vremenu, nakon radionice će vam biti poslat snimak! 

Duboko u svakoj Duši postoji potreba za ostvarenjem snova. Naši snovi su utkani u sećanje koje živi u genima, kao i u sećanje naših predaka. Mlad Mesec koji je pred nama će se odigrati na 14. stepenu Bika, na mestu gde se nalazi fiksna zvezda Almah iz sazvežđa Andromeda. Ova pozicija Meseca aktivira sećanje na jednu zarobljenu ženu, ali i sećanje na osećaj koji nikada nije mogao da se ostvari.

Duboko u Duši postoji neostvarena želja, kao i potreba da se ta želja konačno manifestuje. Ovo je priča o Andromedi, koja je nekada bila previše uplašena da bi ostvarila svoju želju, što se kao model pojavljivalo i u njenoj genetici. Budući da će se Uran naći na 3. stepenu Bika (što je stepen egzaltacije Meseca), ova pozicija govori o konačnom buđenju “okovane žene”. 

Pred nama je period koji nam donosi mogućnost da s ljubavlju prihvatimo promene koje nam idu u susret. One imaju za cilj da “pomire” Venerijanski i Marsovski upliv na naš život, budući da su u trenutku Mladog Meseca, Venera i Mars u sekstilu (5 stepeni orbisa). 

Ovog puta, Mesec i Sunce u svojoj semenoj formi, aktviraju priliku da dođemo do oslobođenja! Prva faza počinje sa Mladim Mesecom 5. maja, dok se njegovo ostvarenje događa sa Punim Mesecom (dve nedelje kasnije), kada imamo priliku da aktiviramo svoje oslobođenje kroz jednu vrlo važnu promenu. O kakvoj promeni je reč, imaćete priliku da čujete na New Moon radionici, što nam potom otvara mogućnost da Duša oslobodi i materijlizuje sve želje koje su ostale neostvarene!

  • Cena radionice je 20 EUR i pohađa se samo u online varijanti.
  • Za sve informacije i prijave, kontaktirajte nas na 064.387.222.4, 011.267.31.92. ili info@keplerunited.org

 


Prijavi se Nazad na listu događaja