U ponedeljak 03. juna u 19h, održaće se New Moon radionica “Ko sam ja”, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovo je i ujedno poslednja New Moon radionica, tako da ako još uvek niste imali prilike da dođete, možete nam se pridružiti uživo. 

Budući da će se Mlad Mesec naći na 12˚ Blizanaca – “Ko sam ja” je centralno pitanje za otkrivanje semena Duše i svog unutrašnjeg prapočetka. Ono što predstavlja naše “Ja” je definisano uverenjima, dok sama uverenja predstavljaju ono što mi nasleđujemo iz prošlih života. Mi uverenja nosimo u svom nesvesnom i na taj način definišemo svoje nivoe vrednosti i svoje mogućnosti, koje predstavljaju primarni kod onoga što zovemo sudbina.  

Dvanesti stepen na kojem će se naći Mlad Mesec otvara kapije u simbolici 12. stepena – svemu onome što živi u tom nesvesnom polju i što nam otvara kapije i sećanja na prethodni život. S obzirom da će Mesec graditi kvadrat sa Neptunom u znaku Riba, on će preispitati naše vrednosti, ali kako će imati i tačan sekstil ka vrhu 12. kuće, pružiće nam snažnu introspekciju i mogućnost reprogramiranja u narednih mesec dana. 

Najveći deo naših uverenja je nasleđen kroz našu porodicu i u ovom radu postojaće velika potreba da se otrkije suština onoga što mi jesmo i kakve su naše vrednosti, nezavisno od onoga što smo nekada kodirali. 

Onoliko koliko budemo u mogućnosti da dozvolimo sebi promenu na ovom najličnijem nivou – promenu uverenja, toliko ćemo moći i da aktiviramo promenu na nivou sopstvene porodice, oslobodimo se negatinih obrazaca i uskladimo svoje misli i osećanja!

 

  • Ovu radionicu možete pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
  • Cena radionice za prisustvo uživo je 1.500 dinara, a za online prisustvo je 20 eur.
  • Za sve informacije i prijave na New Moon radionicu, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 svakog radnog dana od 12h do 18h.

 


Prijavi se Nazad na listu događaja