Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.

Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja.

Pored svog naslednog i karmičkog uticaja, svaki horoskop opisuje i upliv 72 Anđela Zodijaka. Oni deluju kao kvalitet posebne svetlosne inteligencije koja budi jedan horoskop i unosi energiju isceljenja života. Anđeli su suptilni entiteti koji predstavljaju direktan kanal sa Višom Inteligencijom natusa, a u okviru Zodijaka ukazuju na princip “vertikalne astrologije”. Takođe, svako od nas ima 5 ključnih Anđela koji predstavljaju našu svetlosnu osnovu, a sama priroda Anđela je izražena kroz egzaltaciju planeta.

Uloga Anđela je da potpuno poveže sve naše različitosti, dajući nam stabilnost i duhovni kvalitet. Održavajući balans u svim suprotnostima, on omogućava da se Zahvalnost i Energija povežu i da se razvije kvalitet Ljubavi. 

Ovo predavanje će se održati u sredu, 25. septembra, s početkom od 19h.

Cena predavanja je 1.111 din, a uz ulaznicu se stiče i 20% popustaza one koji žele da ovom prilikom kupe knjigu "Anđeli Zodijaka".

Cena online prisustva sa video linkom iznosi 10 eur. 

Telefoni za informacije i prijave: 011.267.31.92, 064.387.222.4ili putem e-mail adrese info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja