Pun Mesec koji će biti 12.12.2019. otvara portal za potpuno novu energiju iskrenosti. Ona nas povezuje sa sećanjem na duboku, iskonsku potrebu našeg srca da ide putem onoga što zaista voli. Ovo sećanje je mnogo puta bilo prisutno u genetici, ali čovek nije imao hrabrosti da živi tako nešto. Stoga, ovaj portal otvara pristup upravo jednoj takvoj iskrenosti koju čovek ima i sa kojom sada može da se poveže i ostvari svoje duboke želje i potrebe svoje Duše. 

U prošlosti je postojalo prilika da se živi ljubav i iskrenost u nekom odnosu, ali kao da nije postojalo dovoljno hrabrosti za to. Ovaj Pun Mesec nosi Veneru koja se nalazi tačno između Saturna i Plutona i ona govori o davnom sećanju, kao i o nekoj potrebi predaka, koja je dugo vremena bila ugušena, i koja nije smela da se izrazi.

Anđeo koji se aktivira kroz ovaj Pun Mesec je Hekamiah, Anđeo u prirodi Urana i Meseca. Preko pozicije Urana na stepenu Mesečeve egzaltacije u 5. kući, on budi prirodnu potrebu iskrenosti i motiviše svakog od nas da ide putem onoga što ga u odnosima čini jako sretnim i potpuno ispunjenim. Čovek treba da promeni odnos u svom životu samo u smeru svoje iskrenosti, bez ikakvog straha i kompromisa. Ovaj period upravo otvara priliku za stvarnost i natusa duboko povezuje sa njegovom srčanom čakrom. Iskrenost, koja se ispoljava kroz kvalitet srca, vodi natusa njegovim stvarnim putem i čini jednu strunu za ispunjenje njegove vizije.

U trenutku Punog Meseca, Saturn će se naći u egzaktnom kvinkunksu sa Mesecom, što oslikava jednu unutrašnju potrebu da se napravi duboko psihološko susretanje i susretanje sa sobom na nivou Duše. Budući da će se i Mars (u centru znaka Škorpiona) naći u trigonu sa Neptunom (u centru znaka Riba), ovaj stepen iskrenosti će omogućiti osobi da transcendira onaj deo sebe, ograničen pravilima porodice, pravilima okruženja i da zaista zakorači u umetnički deo sebe, deo koji nam svima ispunjava dušu, onaj deo koji nas puni, koji kaže da smo svi umetnici i umetnice života i da cenimo sve ono što je u nama pomalo otkačeno, neobično, puno boja i zaista jedinstveno! 

  • Cena radionice je 1.500,00 dinara za prisustvo uživo ili 20 eur za online pohađanje.
  • Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu, kontaktirajte nas na info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.

Prijavi se Nazad na listu događaja