Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razgovor sa Višim Ja” koja će se održati u ponedeljak, 9. marta 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h.

Svaki čovek poseduje svoje Više Ja koje se u astrološkoj karti uvek nalazi na suprotnoj tački od mesta gde je Sunce. Budući da je na tom mestu pozicija Zemlje, kad god imamo Pun Mesec, mi imamo kontakt sa Heliocentričnom pozicijom Zemlje, što predstavlja jedini Heliocentrični objekat koji možemo locirati na nivou natalne karte. Upravo nas ta pozicija povezuje sa našim Višim Ja. 

Ovaj Pun Mesec je najdirektnije povezan sa služenjem svrsi svog Višeg Ja preko prirode Anđela Lehaiaha, koji se aktivira kroz ovaj Pun Mesec. Anđeo Lehaiah upravlja prirodom Marsa i Saturna, odnosno 1. i 7. čakrom, dok nam integracija ove dve suprotne čakre omogućava povezivanje sa prirodom našeg Višeg Ja. 

U trenutku Punog Meseca, koji će se desiti na 19° Device, Merkur koji vlada ovim stepenom će biti potpuno stacionaran. Iz te tišine, čovek dobija mogućnost da uspostavi komunikaciju sa svojim Višim Ja. Naime, stacionarnost Merkura otvara procep horizontalne logike i uvodi osobu u mogućnost da komunicira sa svojim Višim Ja. Takođe, Mars i Saturn će u ovom periodu biti na izuzetno važnim stepenovima. Mars će se naći na 15° Jarca, stepenu Jupiterovog pada, dok će Saturn biti na 28° Jarca, mestu Marsove egzaltacije. Njihovo srednje rastojanje biće na 22° Jarca, što je mesto gde su se nalazili Saturn i Pluton u trenutku pretprošlog Punog Meseca, označivši tako epohalnu aktivaciju jedne velike transformacija i sećanja koje čovek ima i koje prenosi kroz svoje biće. 

Ovaj Pun Mesec je posvećen aktivaciji Višeg Ja, što će nam omogućiti da uđemo u kontakt sa najboljom varijantom svog života, koja jeste sadržana u prirodi ovog Bića, izraženog na nivou našeg Heliocentričnog horoskopa. 

  • Cena radionice je 1.500,00 dinara za prisustvo uživo ili 20 eur za online pohađanje.
  • Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu, kontaktirajte nas na info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.

Prijavi se Nazad na listu događaja