Boravišni (residence) program će ovoga puta biti posvećen isceljenju emotivnih odnosa. Sam program počinje baš na dan lunarne eklipse koja će se odigrati na 15º Strelca i koja će u sebi nositi i egzaktan kvadrat od Marsa sa 15º Riba. Pored toga, Venera će biti retrogradna na 12º Blizanaca – odakle će formirati istovremenu opoziciju ka samoj eklipsi kao i kvadrat ka Marsu. Stoga ova eklipsa otvara sva pitanja emotivnih odnosa i imaće snažnu tendenciju da izaziva naglašeno promenljiva raspoloženja u odnosima, kao i naglašeno nestabilan period u ovoj oblasti života.

Ipak, na dubljem nivou ova eklipsa oživljava sećanja veoma suprostavljenih filozofskih sistema iz ranijih života kojima je potrebno naći zajednički balans upravo kroz određeni emotivni odnos u ovom životu. Stoga će čitav cilj ovog retreat programa biti posvećen postizanju takvog unutrašnjeg balansa koji će omogućiti ostvarivanje dubljeg i kvalitetnijeg emotivnog odnosa u ličnom životu, a kroz taj odnos i otvaranje kapije za ostvarenje svoje svrhe. 

Ovoga puta naš retreat (residens) program održaće se kao i mnogo godina ranije u Hotelu "Vila Majur" koji se nalazi u Kelebiji na samoj granici sa Mađarskom i predstavlja sam 29º Bika.

Program Rezidensa:

•   05. jun 2020. godine - Petak (Venerin dan) dolazak u hotel "Vila Majur" i sastanak u 14h.

Smeštaj po sobama, ulazak u meditativni program, prvi obrok je lagana večera u 18h

Radionica Full Moon Project-a u 20h i meditativni prolazak kroz Full Moon tačno u 21:12

Heljdino mleko za laku noć

•   Subota, 06.06. i Nedelja, 07.06. obuhvata dublji zaron u meditacije i energetske vežbe, doručak, ručak i večera, predavanja i heljdino mleko.

•   08. jun 2020. godine – Ponedeljak (Mesečev dan) – program polakog izlaska iz programa produbljenih meditacija, yoga, pranajame, predavanje, ručak i povratak kući.

Cene koje su naznačene obuhvataju jedan pun pansion (doručak – švedski sto, ručak i večera, vegeterijanski obroci, povrćna čorbica, glavno jelo, salata i desert), noćenje, korišćenje zatvorenog bazena i saune, sezamovo hladno ceđeno ulje za abjanga masažu, kafice i čajeve koji su u Sali za vežbe, kao i predavače Aleksandra i Leu Imširagić.

 

 

CENOVNIK:

Jedan pun pansion iznosi   90 eura

Dva puna pansiona:  180 eura

Tri puna pansina:      270 eura

Cenom nisu obuhvaćene masaže koje možete naručiti na recepciji hotela kao i posebne narudžbe u restoranu i korišćenje mini bara u sobama.

Sve dodatne informacije i detalje možeze dobiti na broj telefona: 

063.1222.110 (Sanja Saliković) ili se možete informisati i preko telefona 011.267.31.92, kao i 064.387.222.4 i putem e-maila: info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja