U subotu, 05. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2021. od 19h do 21h. Astro vodič za 2021. godinu, godinu hrabrosti, inspirativnih akcija i velike vizije, zamišljen je kao praktični vodič za razumevanje energije i prirode predstojeće godine, tako da možemo razumeti tokove i prirodno se povezati sa njima. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2021. godinu!

Astro vodič za 2021. godinu zamišljen je kao praktični vodič za razumevanje energije i prirode 2021. godine tako da možemo razumeti tokove i prirodno se povezati sa njima. Na ovom predavanju, Aleksandar će govoriti o 4 ključna horoskopa koji čine okosnicu 2021. godine, ali isto tako i o 12 posebnih perioda svrhe – izraženih u vidu 12 svetlosnih kapija koje se otvaraju u periodima punog Meseca. Čitava ova godina nosi i važne poruke eklipsi budući da svaka eklipsa pripada određenoj porodici zmajeva, a porodica zmajeva koja se ove godine aktivira Solarnom eklipsom u junu 2021. godine, pripada Zlatnom Avatar zmaju. Tokom samog predavanja biće reči i o svim periodima retrogradnosti planeta, o specifičnim prelascima planeta u znakove, kao i o planetarnim aspektima. Jedan od najvažnijih aspekata koji će obeležiti 2021. godinu kao vrlo važnu godinu u tranziciji iz ere Riba u eru Vodolije, jeste kvadrat Saturna u Vodoliji i Urana u Biku. 

Sa druge strane, Lea će u svom delu predavanja na vrlo praktičan način predstaviti 2021. godinu iz ugla Energetske astrologije, što će nam dati mogućnost da razumemo kako da potencijalne izazove preokrenemo da rade za nas. Najpre je važno da razumemo zašto je i na koji način ova godina bitna i kako će uticati na naše zdravlje iz mentalnog, emotivnog, fizičkog i duhovnog ugla. Pored toga, na samom predavanju biće i puno praktičnih saveta - kako da napravimo balans na nivou svojih odnosa, šta je ono što će biti važno u različitim vrstama odnosa i kako će se energija ove godine reflektovati na naš poslovni život. 

Svi koji se prijave i uplate online webinar Astro vodič za 2021, dobijaju na svojoj specijalno dizajniranoj stranici Astrološki Kalendar za 2021. u PDF formatu kao i snimak webinara, tako da ga možete naknadno pogledati u bilo kom trenutku.

Cena online webinara: 59 eur

OVAJ WEBINAR JE  BESPLATAN ZA SVE ONE KOJI SU PRIJAVLJENI NA FULL MOON GODIŠNJE ČLANSTVO.

Kao godišnji član Full Moon Projecta ostvarujete i besplatno prisustvo na online webinaru „Vertikale Svesti“ koji će održati Aleksandar Imširagić 18. januara.

Za prijave i više informacija o godišnjem članstvu posetite naš The Moon Project sajt.

Takođe, za sve one koji su prijavljeni na paket od 3 ili 4 Full Moon radionice „Mesta moći unutar nas“, jedinstvena cena online webinara Astro vodič za 2021. iznosi 30 eur.

Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja