Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „HRABROST“ koja će se održati 27. aprila.

Sa ovim Punim Mesecom dolaze nam poruke iz znaka Škorpiona, jer je to upravo znak u kojem će se nalaziti Pun Mesec. Istovremeno, Mars će se tada nalaziti u znaku Raka, pa kako se obe planete nalaze u izmenjenim sedištima i podržavaju jedna drugu, čitav ovaj period naglašava kvalitet Hrabrosti.

Naglašena priroda Yang, muškog principa, daje nam osnovu za istrajnost i postizanje stabilnosti u odlukama i navikama, ali je preduslov da pročistimo sve stare obrasce koji su bili zaslužni za ranije stagnacije. Stoga je ovo period za okretanje novog lista za koji je potrebna pozitivna namera i kvalitet Hrabrosti.

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Jelahiah koji raščišćava stvari vezane za karmu, poseduje snažnu želju za ostvarenjem postavljenih ciljeva, uživa u izazovima i ide kroz rizike.

NAŠ ZADATAK ovog Punog Meseca biće da ostvarimo sve ciljeve koje smo postavili!

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica HRABROST biće održana u utorak, 27. aprila u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Hrabrost“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja