Jedinstveni seminar posvećen Veneri pod nazivom “Stvaranje emotivnog obilja” je vaš vodič kroz uživanje, kroz mogućnosti da radite i živite sa lakoćom, da osetite svim čulima svet oko vas i da ljubavlju i srećom, kreirate svoju budućnost.

O seminaru:

Kada u svemu u što nas okružuje, u osobama koje srećemo i u samom odrazu u ogledalu vidimo samo lepotu - nestaje strah, a to stvara ogromnu unutrašnju ushićenost i zadovoljstvo kojim u svemu, pa i u onome čega smo se jako bojali ili ga odbacivali, prepoznajemo čarobnost

Rad na drugom energetskom centru, čija je uloga da „materijalizuje san“ dajući nam osećaj blaženstva, a koji je i energetski centar Venere, oslobađa nas da primimo radost u svoj život i onda da čitavo svoje biće ispunimo njome. Kada je taj naš centar otvoren, spoznajemo da smo zaljubljeni u sebe, u druge, u život. Tada, više ne plešemo mi, već Univerzum počinje da pleše kroz nas.

Drugi energetski centar, centar Venere, je ključni, jer se preko njega uranja u svet čula, čime osećamo život oko nas. U ovom centru se odlučuje da li ćemo se osećati dobro i uživati, da li ćemo kreirati i slobodno prepoznavati svoje želje i strasti kako bismo ih i ostvarili, ili ćemo osećati krivicu, nepoverenje, blokadu i nedostatak radosti. Uticajem na ovaj centar, mi direktno delujemo na naš osećaj koliko vredimo i zaslužujemo, i balansiranjem ovog centra povećavamo naš kapacitet za zadovoljstvo i uživanje u životu. Možemo reći da je svrha drugog energetskog centra da oživi našu sposobnost kreiranja lepote (unutrašnje i spoljašnje), kao i sposobnosti da cenimo ono što imamo, a odatle da privlačimo još više lepote.

Venera nam pomaže i da osetimo i proživimo svoju seksualnost, jer ona nije samo ono što se dešava u seksualnom činu, već nešto što prožima čitav život i postojanje: koliko uživamo u dodiru, hrani, ukusu, koliko se smejemo – toliko smo senzualni. Ovaj centar je poznat i kao „sakralna čakra“ i centar je ženske moći. Unutrašnji balans u drugom energetskom centru odražava se na telu, u vidu gipkosti, skladnih i gracioznih pokreta, a osoba dobija snažnu sposobnost da uživa u spoljnoj i unutrašnjoj lepoti (kao i njenom kreiranju) i prepuštanju dubini zadovoljstva, čime se aktivira sposobnost privlačenja u život onoga što se želi. Budi se i osećaj „Ja to zaslužujem“ i želja osobe da sebi nešto lepo pokloni, da se ulepša, ali i sposobnost za privlačenje komplimenata od drugih ljudi, dobijanje poklona, kao i zaljubljivanja. Na mentalnom nivou ovaj balans se odražava kroz laganu komunikaciju s drugima, bez napora i težine, kao lako prihvatanje drugih bez kritike i osuđivanja.

Na seminaru će se obrađivati sledeće teme:

  • Astrološka korespodencija Venere i drugog energetskog centra
  • Funkcija Venere na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou
  • Kako izgleda balansiran a kako neuravnotežen drugi centar
  • Energetske vežbe za Veneru
  • Šta možete očekivati u radu sa 2. energetskim centrom
  • Afirmacije za Venerin energetski centar
  • Planetarna cvetna esencija Venere

Način pohađanja:

Ovaj kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti, kao deo edukacije celog modula Energetska Astrologija ili kao zaseban, jednodnevni seminar.

Cena pojedinačnog seminara: 100 EUR

Cena desetomesečnog programa edukacije: 900 EUR (moguće je plaćanje u deset mesečnih rata)

Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org

 

Više o Energetskoj Astrologiji možete pročitati ovde.


Prijavi se Nazad na listu događaja