Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula.

Sa punim Mesecom u julu otvaramo se ka razvoju uverenja o bliskosti koja predstavlja ulazak u svet našeg duhovnog života. 

Ovaj pun Mesec odigraće se u znaku Jarca i samim tim će aktivirati važnu osu Rak/Jarac, preko koje uspostavljamo bliskost sa sobom. U ovih mesec dana radićemo na balansiranju svih emotivnih kvaliteta koji u našoj genetici nisu bili izbalansirani. Na taj način, uspostavljamo ovo stanje bliskosti i ispunjenosti, koje nam omogućava da razvijemo svoj pravi identitet u okviru kosmičke svesti. 

Sve ovo ćemo postizati lako uz duboke i trajne transformacije kroz tehnike energetske psihologije - tapkanja i meditacije, a uz podršku energije punog Meseca, koji je glavni kompjuter za naš podsvesni um, koji sve sa lakoćom manifestuje.

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Harahel, koji unosi pozitivnost, optimizam i novu nadu ukoliko osoba ima neku vrstu emotivnog disbalansa. Pomaže nam u održavanju emotivnog mira i balansiranju muškog i ženskog principa.

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica biće održana u sredu 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Uverenja o bliskosti“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja