Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o obilju“, koja će se održati 8. decembra.

Sa punim Mesecom u decembru otvaramo se ka razvoju uverenja o obilju, kao konačnom načinu pretvaranja energije u materiju. 

Ovaj pun Mesec biće u egzaktnoj konjunkciji sa retrogradnim Marsom. Mars kao princip energije, kada je retrogradan, primarno se ponaša kao model Škorpiona (Plutona), odnosno onaj koji je zadužen za transformaciju, za promenu iz jednog stanja u drugo. Ova promena će zavisiti od toga koliko možemo dozvoliti sebi da stvorimo obilje kvalitetnijeg života. 

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Hekamiah, koji nam daje sposobnost da ostanemo dosledni svojim uverenjima. Ta uverenja zapravo nosimo na svom najdubljem nivou, a hrabrost da živimo taj nivo je nešto što nas čini zaista slobodnim. 

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da naučimo kako da naša energija radi i stvara za nas jer na taj način možemo stvoriti obilje na svim nivoima.

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica biće održana u četvrtak 08. decembra u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Uverenja o obilju“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja