Vaš kompletan energetski i astrološki planer za 2023

U petak, 02. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje Astro vodič za 2023” od 19 do 20.30h UŽIVO, u hotelu Putnik Inn kao i ONLINE. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2023. godinu!

KOME JE NAMENJENO OVO PREDAVANJE:

Astro vodič za 2023. godinu zamišljen je kao praktični vodič za razumevanje energije i prirode 2023. godine tako da možete razumeti energetske i astrološke tokove godine, na najbolji način se povezati sa njima i najefikasnije upotrebiti ovu energiju za svoje kreiranje i planiranje.

PREDAVAČI:

Lea i Aleksandar Imširagić

Na ovom predavanju, Aleksandar će govoriti o 4 ključna horoskopa koji čine okosnicu 2023. godine, ali isto tako i o najvažnijim planetarnim pozicijama i aspektima koje će obeležiti narednu godinu. Tu je pre svega značajan prelazak Plutona u znak Vodolije, budući da je od 2008. godine boravio u znaku Jarca. Boravak Plutona u Jarcu obeležio je čitav jedan period koji je sada na izmaku i dolazak u novi znak ukazuje na veliku transformaciju koja će biti glavna karakteristika 2023. godine.

Kvadrat Jupitera i Plutona, koji će se odigrati polovinom maja 2023. godine, takođe će odigrati ključnu ulogu u globalnim dešavanjima, ali i svim onim događajima koja utiču na lične živote.

Pored toga, 2023. godina će doneti 13 puta pun Mesec, za razliku od uobičajenih 12 punih Meseca godišnje. U tom smislu će ovih 13 svetlosnih kapija takođe obeležiti 2023. godinu kao jednu od posebno značajnih za nas.

Lea će u svom delu predavanja na vrlo praktičan način predstaviti 2023. godinu iz ugla Energetske astrologije, što će vam dati mogućnost da razumete KAKO DA:

  • Potencijalne izazove preokrenete da rade za vas.
  • Zašto je i na koji način ova godina bitna za vaše DUBOKO ISCELJENJE.
  • Kako da pomoću astrohealinga, energetskog rada i novog mindseta podržite SVOJE DUBOKO ISCELJENJE I BUĐENJE koje energija 2023. godine daje!
  • Koja su isceljivanja tokom 2023. neophodna kako biste mogli da primite sve darove ove uzbudljive Uranove godine.

POKLONI:

⭐️ASTROLOŠKI KALENDAR ZA 2023        

Svi koji prisustvuju UŽIVO na radionici, dobijaju na POKLON “Astrološki kalendar za 2023” u štampanom formatu, a svi koji budu pratili radionicu ONLINE, dobijaju na POKLON ovaj kalendar u digitalnom formatu.

⭐️LEIN ASTRO PLANER ZA 2023

Ovaj Astro planer je Lea kreirala i koristi ga već preko 10 godina za sebe i svoje klijente za najveće i radosne rezultate u oblasti zdravlja i wellnesa, posla, odnosa i naravno novih kreativnih poduhata, putovanja i transformacija.

Planer će biti postavljen u digitalnom formatu na vašoj personalnoj stranici kao i snimak predavanja.

 

Cena predavanja za prisustvo UŽIVO: 50 eur

Cena predavanja za ONLINE praćenje: 45 eur

OVO PREDAVANJE JE BESPLATNA ZA SVE ONE KOJI SU PRIJAVLJENI NA FULL MOON GODIŠNJE ČLANSTVO.

Za prijave i više informacija o godišnjem članstvu posetite naš The Moon Project sajt.

Takođe, svi oni koji su prijavljeni na paket Full Moon radionica “90 dana za stvaranje obilja” ostvaruju 50% popusta na radionicu “Astro vodič za 2023” i dobijaju na POKLON “Astrološki kalendar za 2023” u digitalnom formatu.

Kontakt: 011. 267.31.92, 060.767.3192, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja