Svakoj duši je za integraciju potrebno ogledalo, da spaja svoje suprotnosti. Spajanjem suprotnosti mi postajemo celi. Uspostavljanjem celovitosti na nivou duše mi smo u stanju da upravljamo tokovima sudbine i svojim životom. Mesec, naša duša ima priliku da uspostavi emocionalni mehanizam zaokruženja, da se ogledne u izazovu, u emocionalnom odnosu, iskustvu koje treba prihvatiti, integrisati i ostati u miru i harmoniji sa sobom i to kroz odnos sa SRODNOM DUŠOM. Univerzum nam u određenom vremenu otvara kapije samospoznaje duše kroz odnos sa ključnim elementima svoje duše, kako bi se spremili za pravi odnos, ODNOS SA SRODNOM DUŠOM.
 
Upravo o ovim vremenima, momentima i otvorenim kapijama Univerzuma govoriću u mom predavanju pod nazivom Samospoznaja Duše – susreti sa Srodnom Dušom. Pomoću astroloških alata u mogućnosti smo da koristimo načine za lakšu, svesniju spoznaju i integraciju svoje duše.
 
Lunarni povratak je tehnika koja govori o nama, našem emocionalnom stanju i raspoloženju, našim potrebama duše, nešto kao novi početak. Lunarni polupovratak predstavlja pik, zaokruženost, puninu duše, kontakt sa onostranim i spremnost za prihvatanje druge strane, istine naše duše. Lunarni polupovratak nam uvek donosi spoznaju i dodir sa elementima Srodne Duše! 
 
Tehnika LUNARNI POLUPOVRATAK i njegova primena: 
• na nivou Natalnog horoskopa
• na nivou Solarnog povratka 
• na nivou Sekundarnih Progresija 
 
Ovom tehnikom približićemo slikom deo duše, deo celine koji postoji, dolazi u susret, za koji se treba adekvatno otvoriti, koji valja prihvatiti i integrisati u svojoj duši, jer nas on aktivira na privlačenje Srodne duše. 
 

 

Cena za ovo predavanje iznosi 1.700 din

Cena za seriju od 12 predavanja koje će tokom jedne godine držati ISAR (International Society for Astrological Research) sertifikovani astrolozi na srpskom jeziku iznosi 8.600 din. U ovu cenu je uključena i godišnja ISAR članarina, a više o ISAR astrološkoj organizaciji možete pronaći na sledećem linku

https://isarastrology.org/sr/

 

Godišnja članarina vam omogućava sledeće:

 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se održavaju JEDNOM MESEČNO NA SRPSKOM JEZIKU
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se JEDNOM NEDELJNO održavaju na engleskom jeziku (dakle 52 astrološka predavanja od strane vrhunskih svetskih astrologa)
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se jednom mesečno održavaju na još 5 različitih jezika (španski, portugalski, ruski, turski i kineski)
 • Pristup stalno rastućoj ISAR Astrološkoj biblioteci sa nekoliko stotina audio i video astroloških predavanja, kai i ogromnom kolekcijom tekstova, sve to kategorisano u više od 30 različitih astroloških oblasti!
 • Tri godišnja izdanja časopisa Međunarodni astrolog
 • Opciju da dobijete tri štampana izdanja Međunarodnog astrologa godišnje
 • Popuste za određene astrološke događaje i konferencije
 • Sedmični e-mail newsletter
 • Šansu da se povežete sa astrolozima iz svih krajeva sveta
 • Pristup pretraživoj arhivi starih časopisa i newslettera
 • Edukaciju o astrološkim istraživanjima i šansu da i sami radite istraživanja
 • Participaciju u slobodnim grupama za učenje
 • Popust za kartu u biblioteci Marion D. March Online Research Library
 • Mogućnost da dobijete stipendiju za dalje astrološko obrazovanje
 • Da postanete ISAR-ov sertifikovani astrolog, priznat širom sveta

 

Tanja Igrutinović​

Tanja Igrutinović je rođena u aprilu 1975. godine u Beogradu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu 2006. godine. Redovni je član svetske ISAR zajednice od 2015. godine, a u martu 2019. godine dobila je međunarodnu sertifikaciju za profesionalnog astrologa ISAR C.A.P.  Autorka je knjige i karata Glamoon koji su izdati u Novembru 2022. Godine. Tanja je od 2022. godine asistent na završnoj godini astroloških studija, na predmetu Karmičko - reinkarnacijska astrologija u okviru Kepler Instituta u Beogradu. U individualnom radu sa klijentima, poseban akcenat stavlja na olakšanje kretanja putem lične svrhe, duhovnog rasta, kao i postizanju konkretnih ciljeva.  Sa velikim zadovoljstvom izdvaja svoj autorski program AstroFIT koji razvija i promoviše kroz različite grupne radionice i interaktivne programe. U pripremi je njena nova knjiga „ASTROFIT“ koja će se baviti ovom važnom temom, posmatrano kroz prizmu astrologije. Redovno objavljuje astrološke članke za Kepler Asocijaciju Profesionalnih Astrologa (KAPA), www.profesionalnaastrologija.com , na ISAR sajtu. 

 

Kontakt: 060.767.3192, 064.387.222.4, 011. 267.31.92 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja