Naše kolektivno, porodično i individualno sećanje nosi u sebi nit koja kroz određene petlje u vremenu donosi na isti datum pa čak i na istoj lokaciji u prostoru određene ponavljajuće događaje. To su stečeni obrasci, pečati u vremenu koji manifestuju slične simptome. Nekada su ti događaji vrlo dramatični i predstavljaju traumu zapisanu na datoj lokaciji u datom vremenu. Možemo ih nazvati fraktalima u vremenu koji su ostavili zapis na određenom prostoru, te nose svoje sećanje gde je nastala neka povreda čime je narušen balans sistema. Ovi fraktali potvrđuju da vreme nije linearno već kružno i da se događaji manifestuju u određenim ciklusima vremena. Ujedno ovi fraktali nose svoju vrlo važnu poruku i ponavljaju se sve dok se priča ne zaokruži,  odnosno dok se sistem nedovede u balans a samim tim i neisceli. To ponavljanje istih događaja koji nose u sebi neku traumu deluju zapanjujuće koincidentno ali baš zato da bi im se uhvatila nit i shvatio razlog zašto se nešto nekome ili negde traumatično desilo, da bi se uvideo mehanizam i obrazac, te u krajnjem iscelilo sećanje na porodičnom ili kolektivnom nivou priznavajući istinu. 
 
Koji to bitni događaji na mundanom nivou povezuju kroz istoriju 19. i 20. april i granične prelaze između znaka Ovan i Bik, i kako se to odrazilo na prilike u aprilu 2023. godine  možete saznati u ovom predavanju. 
 

 

Cena za ovo predavanje iznosi 1.700 din

Cena za seriju od 12 predavanja koje će tokom jedne godine držati ISAR (International Society for Astrological Research) sertifikovani astrolozi na srpskom jeziku iznosi 8.600 din. U ovu cenu je uključena i godišnja ISAR članarina, a više o ISAR astrološkoj organizaciji možete pronaći na sledećem linku

https://isarastrology.org/sr/

 

Godišnja članarina vam omogućava sledeće:

 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se održavaju JEDNOM MESEČNO NA SRPSKOM JEZIKU
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se JEDNOM NEDELJNO održavaju na engleskom jeziku (dakle 52 astrološka predavanja od strane vrhunskih svetskih astrologa)
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se jednom mesečno održavaju na još 5 različitih jezika (španski, portugalski, ruski, turski i kineski)
 • Pristup stalno rastućoj ISAR Astrološkoj biblioteci sa nekoliko stotina audio i video astroloških predavanja, kai i ogromnom kolekcijom tekstova, sve to kategorisano u više od 30 različitih astroloških oblasti!
 • Tri godišnja izdanja časopisa Međunarodni astrolog
 • Opciju da dobijete tri štampana izdanja Međunarodnog astrologa godišnje
 • Popuste za određene astrološke događaje i konferencije
 • Sedmični e-mail newsletter
 • Šansu da se povežete sa astrolozima iz svih krajeva sveta
 • Pristup pretraživoj arhivi starih časopisa i newslettera
 • Edukaciju o astrološkim istraživanjima i šansu da i sami radite istraživanja
 • Participaciju u slobodnim grupama za učenje
 • Popust za kartu u biblioteci Marion D. March Online Research Library
 • Mogućnost da dobijete stipendiju za dalje astrološko obrazovanje
 • Da postanete ISAR-ov sertifikovani astrolog, priznat širom sveta

 

Ksenija Stojkov Šutilović

Ksenija Stojkov Šutilović, rođena marta 1971. Još od tinejdžerskih dana strast pronalazi izučavajući samostalno astrologiju a od 2015. i zvanično na Institutu Johanes Kepler u Beogradu. Kroz odsek Energetske psihologije 2017. stiče sertifikate iz Energetske astrologije i jedinstvene metode AstroHeling-a koji joj se savršeno uklapaju u već stečeno znanje iz oblasti floriterapije i NLP coaching-a. Godine 2018. je završila i edukaciju za “Intuitive and Success Coaching” u Asocijaciji za Energetsku Psihologiju u Beogradu, što joj je otvorilo nove vidike i mogućnosti u ličnom životu i u radu sa klijentima. Posebna strast joj je učenje drevne kineske veštine Tai chi koji kroz rad sa telom isceljuje svaki aspekt. Ujedno redovno pohađa i izučava Porodične konstalacije – poredak ljubavi po Bertu Helingeru, sistem koji se savršeno uklapa u sistem Astrohealing-a, jer na vrlo brz i efikasan način dovodi do uvida u disbalans u porodičnim konstalacijama što izaziva neku problematiku koja se ponavlja sve dok se ne utvrdi na kom nivou leži disbalans i neisceli. Ksenijin put je uvek intuitivni iskorak u nepoznato gde joj se otvaraju vrata novih učenja i usavršavanja znanja o vezi sistema Čoveka i Kosmosa.

 

Kontakt: 060.767.3192, 064.387.222.4, 011. 267.31.92 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja