Horarna astrologija spada u grupu specifičnih grana astrologije koja daje odgovor na određeno pitanje na osnovu horoskopa napravljenog za moment u vremenu u kojem je nastalo pitanje. Ono čime ćemo se baviti na ovom kursu ne spada u okvire tradicionalne horarne astrologije već moderne, iako se horarna astrologija vrlo često poistovećuje sa tradicionalnom. Do drukčijih pogleda na horarnu astrologiju došlo je tokom 20. veka kada je bitno izmenjena i uloga natalnog astrologa, odnosno uloga same astrologije čiji je razvoj krenuo u jednom novom, savremenijem smeru koji se prilagodio potrebama ljudi – psihološka astrologija.

Uloga horarnog astrologa je bitno drugačija od uloge natalnog astrologa – njegova uloga je prvenstveno da pruži informaciju, dok je uloga natalnog astrologa uglavnom dublja, vezana za buđenje samog klijenta, za njegov dalji razvoj i pomoć u usmeravanju.

Horarna astrologija je jedan od najboljih pokazatelja da se astrologija zasniva ne na fizičkom uticaju planeta na ljude (putem poznatih fizičkih sila) već na sinhronicitetu, jer u trenutku postavljanja pitanja horarni astrolog je provodnik informacije između klijenta (pitača) i kosmičke inteligencije koja na to pitanje odgovara kroz poziciju planeta u trenutku postavljanja pitanja. Horarni astrolog je važan faktor u ovom kontaktu – važan činilac, učesnik, samim tim što se našao tu u trenutku nastajanja tog pitanja, i jako je bitno da astrolog pravilno razume postavljeno pitanje, jer odgovor i zavisi od astrologa, odnosno od njegovog razumevanja pitanja, a potom njegovog znanja i umešnosti da da pravi odgovor.

 

Kurs staje 80 eur.

Više informacija možete dobiti na:

011/267 31 92

064/387 22 24

info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja