Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti uglavnom nisu rezultat sadašnjih svesnih namera, već pre predstavljaju nesvesnu i utelovljenu reakciju sa kojom je čovek već rođen. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija).

Kako se vidi vitalnost, zdravlje ali i moguće opasnosti i oboljenja u natalnom horoskopu?

Da li možemo proceniti dužinu života?

Na ovom kursu će se polaznici obučavati osnovama astromedicine a pored toga naučiće i konkretne kodove koji ukazuju na vitalnost odnosno ugroženost natala.

Na kraju, poseban deo kursa biće posvećen astrološkoj sintezi koja u 10 koraka omogućava da se jedan natalni horoskop kroz analizu preciznih koraka objedini u vidu tumačenja najvažnijih oblasti života.

Kurs traje dva meseca i održava se svakog ponedeljka od 19h na Kepler Institutu od 10.05.2021.

Takođe, za sve one koji nisu u mogućnosti da prisusutvuju lično, postoji online varijanta pohađanja ovog kursa sa video linkovima i svim dodatnim pisanim materijalima.

Cena kursa je 270 EUR.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na  011/267 31 92 i 064/387 22 24 ili na email info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja