Istražujući stazu ženskog srca i sudbine, mi ćemo se osnažiti, isceliti i inicirati se u srce Božanske majke i njene arhetipske mudrosti kroz Sveti zvuk.

U njeno ime pozivamo sve boginje da zajedno istražimo krug Misterije Ženstvenosti preko svetog zvuka kao glavnog portala ka našoj unutrašnjoj Sveštenici-Boginji i unutrašnjoj mudrosti Duše.

U krugu ćemo kroz slavljenje svetih zvukova, rituala i izražavanja sebe iskusiti ceremonije ponovne pojave Velike boginje – Božanske majke i njenog zakona obilja i blagoslova. Iskusićemo i istražiti duboku moć medicinskog kruga i omogućiti alhemiji svetih zvukova da otvori, osvetli i produbi našu vezu sa boginjom, i da nas uskladi se u mudrošću  Zemlje i njenom magijom.

O voditelju seminara:

Gaišeda Keavok je Severnoamerička indijanka iz Kanade, iz plemena Seneka. Ona je iscelitelj, vidovnjak i lider u duhovnosti zasnovanoj na principina rada sa planetom Zemljom. Njen glavni rad je vezan za šamansku energetsku medicinu i on povezuje drevna plemenska učenja sa modernom konsultantskom praksom. Na isti način povezuje i drevna astrološka znanja sa plemenskim i šamanskim učenjima.

Od 2011. godine Gaišeda Keavok je posvećena kao starešina svog plemena. od tog dana na ovamo ona je poznata kao Donosilac Poruka od Majke.

Način pohađanja:

Ovaj seminar je moguće pohađati direktnim prisustvom koje će se održati u sali Hotela Putnik "Tulip Inn" na Novom Beogradu (kod Starog Merkatora).

Gaišeda će seminar držati na engleskom jeziku, uz obezbeđen prevod, ali najveći deo seminara je zasnovan na praktičnim iskustvima.

Cena seminara: 100 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)

Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org

Više o učenju Gaishede Kheawok, možete pročitati ovde

 


Prijavi se Nazad na listu događaja