Na treningu 'Veštine konsultacije' (Consulting Skills) koji je u okviru ISAR (International Society for Astrological Research) održan na predivnom ostrvu Sanibel na Floridi od 10-12. septembra 2006. godine, učestvovali su i Lea i Aleksandar Imširagić.


Oni su ovaj trening uspešno položili i tako postali prvi treneri u Evropi ovog važnog seminara koji je obavezan deo obuke za svakog ko želi da dobije ISAR C.A.P. (sertifikat profesionalnog astrologa).
Da podsetimo, obuka u 'veštini konsultacije' (Consulting Skills) jeste sastavni deo ISAR-ovog programa u okviru profesionalne sertifikacije astrologa. Naime, kako bi stekao ovaj međunarodni astrološki sertifikat, pored odgovarajućeg astrološkog školovanja od strane škole čiji program je prihvaćen od strane ISAR-a, astrolog treba da prođe seminare iz Astrološke Etike i Veštine Konsultacije, kao i da položi odgovarajući test kojim se dodatno verifikuje stečeno astrološko znanje.


Sa novim Consulting Skills trenerima, Institut Kepler je stao u red onih škola u svetu koje su u mogućnosti da svojim studentima omoguće najdirektniji put do sticanja stausa ISAR C.A.P., budući da je sama škola prihvaćena i podržana od strane ISAR-a, da se Astrološka Etika po programu ISAR standarno podučava u okviru školovanja, a od sada će i program Consulting Skills biti jedan od onih koji će Kepler studenti, kao i svi zainteresovani za ovu sertifikaciju moći da polažu na Kepler Institutu na našem jeziku.
Consulting Skills je program koji je ISAR uveo od 2002. godine, a do sada je obučio ukupno 12 trenera, od čega su 8 u Sjedinjenim Državama, 2 u Argentini i sada 2 u Srbiji!
Svi zainteresovani za ovaj seminar mogu dobiti informacije na info@keplerunited.org