Zahvaljujući donaciji Džordžije Stejtis (Georgia Stathis) iz Kalifornije, naša astrološka biblioteka postala je bogatija za novih 35 knjiga.

Knjige koje su pre neki dan stigle na adresu Kepler Instituta pokrivaju različite astrološke oblasti - od psihološke astrologije Alana Ouken-a, preko knjiga prediktivnih tehnika (o tranzitima i ciklusima), mitoloških arhetipova Demetre Džorž, pa sve do kjiga poslovne astrologije Džordžije Stejtis. Pored ovih knjiga, stigao je i jedan broj astroloških časopisa - kako američkih (Dell Astrology), tako i britanskih (Astrological Journal).

Naš donator - Džordžija Stejtis - je redovni predavač na Kepler koledžu u Sijetlu (Vašington) na kome podučava poslovnu astrologiju i teorije ciklusa. Kako nam je Džordžija navela u propratnom pismu - ovo je bio prvi paket knjiga koji je ona poslala, a za njim će slediti i drugi, tako da se možemo nadati novim zanimljivim naslovima.

Da podsetimo, biblioteka na Kepler Institutu broji par stotina knjiga i stručnih astroloških časopisa (uglavnom na engleskom jeziku), a dostupna je svim učenicima, kao i članovima K.A.P.A.