AstroDatabank je danas najpoznatija i najveća astrološka baza podataka na svetu, bez koje je teško zamisliv svaki ozbiljniji astrološki rad. Naime, ova jedinstvena baza trenutno broji preko 31.000 horoskopa sa biografijama, a podaci u njojsu razvrstani u više od 50 kategorija i preko 670 osobina, kao što su fizičke karakteristike, medicinski problemi, partnerski i porodični odnosi itd.
Svi podaci se mogu pretraživati i po događajima, jer postoji klasifikacija više od 125 različitih vrsta događaja - kao i po tipovima odnosa, gde postoje više od 50 vrsta odnosa!
Začetnica ove baze je

Kalendar predstojećih događaja Kepler Instituta

Star Club WEBINAR: Putovanje po mapi svoje Duše

18.07.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Star Club WEBINAR: Kakve promene nam donosi velika konjukcija Jupitera i Saturna u Vodoliji

15.08.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Star Club WEBINAR: Koliko znam, mogu i želim da uživam u životu

19.09.2020   |   ONLINE WEBINAR   |   20:00 - 21:00


Full Moon Project

Star Club WEBINAR: Putovanje po mapi svoje Duše


Lista internacionalnih predavanja Kepler Instituta

Uđite u bazu astroloških članaka

Ukupan broj članaka u bazi: 217


Pogledaj

Kod za Tattoo majstora

Polazim od pretpostavke da postoji veza između Merkura i Neptuna, jer oni daju sposobnost materijalizovanja umetnosti i prste koji oslikavaju ideje i umetničke slike. Takođe pretpostavljam da bi trebalo da postoji veza između Venere i Saturna jer je to slika rada sa telom, tačnije kožom, u koju se utiskuje trajna slika. Osim toga, trebalo bi da postoji i naglašen Mars, zbog rada sa iglom, ali i serija 8, jer ova vrsta umetnosti predstavlj a transformativni rad. Sve ovo bi trebalo da bude povezano sa serijom 10, koja predstavlja karijeru. Da bismo razmotrili sliku klijenata u čartu tattoomajstora, postavljamo pitanje šta navodi njihove klijente da se tetoviraju.


Pročitaj

Utisci astrologa

Pogledajte i utiske naših studenata


Poslednja galerija slika

Putovanje u središte Amerike

05. 07. 2016

Lea i Aleksandar su svoje putovanje ka zemlji Jaguara započeli u Kaliforniji na konferenciji Energetske psihologije, a zatim nastavili ka Meksiko Sitiju i, piramidi Sunca i palati Jaguara, preko starih meksičkih gradova do središta Amerike.