Od 27. marta do 01.aprila, Lea i Aleksandar Imširagić - kao predavači Kepler Instituta i zvanični predstavnici ISAR-a boravili - su po prvi put u Ukrajinski gradovima Kievu i Harkovu u okviru organizacije novoizabranog podpredsednika ISAR-a za Ukrajinu Andreya Kudelka.

Pored svoje funkcije u okviru ISAR-a, Andrey Kudelko je i direktor Centra za Astrološka i Okultna Istraživanja u Ukrajini sa sedištem u Harkovu, koji je posle Kieva drugi grad po veličini i značaju u Ukrajini.

Svi seminari koje su Aleksandar i Lea održali odvijali su se u hotelu 'Harkov' - u samom centru Harkova. Učesnici dvodnevnog seminara iz Karmičke Astrologije bili su više nego zadovoljni, tako da je zakazan i drugi deo ovog seminara koj će biti održan tokom leta. Lea je održala poludnevni seminar posvećen specifičnom uplivu asteroida, a nakon nje su svoja predavanja održali još i Elena Sushinskaya i Aleksey Agafonov, koji su specijalno za ovu priliku doputovali iz Moskve. Naime, oni su pohađali i seminar ISAR-ove Astrološke Etike - prvi korak u procesu sticanja međunarodnog profesionalnog astrološkog sertifikata. Ovaj poseban seminar koji su vodili Lea i Aleksandar položilo je 14 učesnika, nakon čega su im dodeljeni i odgovarajući ISAR-ovi sertifikati.

Plan najvećeg broja učesnika iz Ukrajine je da nastave svoje astrološko obrazovanje u smeru sticanja punog međunarodnog astrološkog sertifikata, pa je izražena velika zainteresovanost i za pohađanje ISAR-ovog Consulting Skills programa (trening iz veštine konsultacije), kao i za dalje stručno astrološko obrazovanje.Sama Ukrajina pokazala je svoje pravo lice u punoj simbolici znaka Riba, za razliku od susedne Rusije koja je prava zemlja fiksne Vodolije. Grad Kiev je grad u simbolici Strelca, dok se Harkov predstavio kao Blizanački grad. Dakle, ako imate u svom horoskopu neku vezu serije 9 i Riba ili Neptuna - eto Vam i slike mogućeg boravka u Ukrajini i svih događaja koje tamo možete očekivati!

Za sve one koji bi želeli da u slici dožive ono što su naši astrolozi zabeležili u Ukrajini, mogu posetiti našu galeriju i pogledati postavku pod nazivom 'Iskustva iz Ukrajine - zemlje u znaku Riba'.