Sirius Astrology Software for Serious Astrologers' - moto je novog i do sada najsveobuhvatnijeg astrološkog programa.

Ovo je software koji treba da u sebi sadrži sve ono što bi svaki astrolog bilo koje orijentacije mogao da dobije u svom maksimalnom opsegu. Iako je njegov unutrašnji dizajn sličan Kepleru, on je u mnogim delovima unapređen, što je jednim delom nastalo i kao rezultat potrebe studenata Kepler Instituta, naročito u okviru prediktivne astrologije i astrologije odnosa, tako da će po svemu sudeći Sirius sada biti sasvim dovoljan program za sve ono što se na Kepler Institutu podučava.

Na osnovu onoga što nam je bilo prezentirano u okviru demo verzije ovog programa prošlog leta u Avalon školi i u februaru u Denveru, možemo zaključiti da Sirius za sada predstavlja apsolutni vrh svega onoga što se nudi u astrološkom svetu. Njegove novine u odnosu na Kepler 7.0 su brojni dodaci tehnika iz okvira Antičke i Helenističke astrologije, zatim tu su i dugo očekivane tehnike harmoničnih progresija, emolizmičkih lunacija i direkcija ponovljenih uglovnih odnosa, zatim grupni kompoziti, kao i koalescentni horoskopi i još mnoge tehnike i načini istvremenog predstavljanja i čuvanja podataka. Tu su i brojna unapređenja u okviru Vedske astrologije i posebnih horoskopskih animacija, a model automastke rektifikacije je ovde doveden do perfekcije.

Puna cena ovog software će biti $650 (što je oko 410 EUR). Ipak, proizvođač je odobrio i specijalne popuste za one koji software naruče do 01.avgusta - kada će on stajati $600, a tokom same konferencije u Denveru (od 15 - 20 maja) biće $550.

Ono što je važno je da svi registrovani vlasnici Kepler 7.0 software-a mogu dobiti Sirius software po ceni od $400, a do prvog avgusta po ceni od $250 (oko 160 EUR)!

Dakle, ovo je i jedinstvena prilika za sve vlasnike Kepler Software-a koji bi želeli da imaju potpuno razvijen Sirius software da se jave što pre, kako bi već početkom juna meseca i dobili svoj primerak Siriusa, budući da će naši predstavnici doneti ovaj software za sve one koji ga naruče sa konferencije u Denveru.

Informacije i narudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4, 064.248.00.37 ili software@keplerunited.org