U naredna tri meseca (do kraja avgusta) svi zainteresovani da kupe neka od predavanja koja su se održala na UAC-u biće u mogućnosti da to urade jednostavnom narudžbinom preko UAC-ovog website-a gde će jednostavno izabrati opciju 'Recordings', a zatim bilo koje od 270 predavanja ili neki od 10 ponuđenih seminara.

Sva predavanja su audio snimljena i mogu se naručiti u MP3 ili CD formatu.
Cena pojedinačnog predavanja je $15.00 (800 dinara), a za porudžbine od 3 i više postoji popust od 20%, dok je za porudžbine od 10 i više predavanja dat popust od oko 35%, pa cena pojedinačnog predavanja iznosi $9.90 (530 dinara). što se plaćanja tiče - sve se obavlja online - plaća se putem platne kartice, a sva izabrana predavanja se odmah download-uju. U slučaju, da neko želi odštampani CD, cena je ista, ali se za nju plaćaju i troškovi slanja.

Kako je UAC definisao cene slanja sa američkog tla, one su nešto veće kada se radi slanje za Evropu, ali zato za sve one koji žive u Evropi Kepler Institut obavlja distribuciju svih UAC predavanja, po cenama slanja koje su bitno niže.

Za sve informacije i narudžbine posetite www.uacastrology.com a za one koji bi hteli da naprave svoju porudžbinu u CD formatu, informacije se mogu dobiti u Kepler Institutu na telefonima 011.267.31.92 ili 064.387.222.4, kao i putem emaila: uacrec@keplerunited.org