Dobrodošli svi avanturisti i tragaoci za smislom i svrhom!

Ova New Moon Radionica je nešto posebno!

Mlad Mesec se odigrava u centru znaka avanture, ekspanzije, sreće i prosperiteta (na 15. Strelca), a tema ove New Moon radionice, koja će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik, 07.12.2018. od 18h do 19:30h, je Intuicija i uspeh!

U trenutku egzaktne konjukcije Sunca i Meseca, Ascendent će se naći na 0° Jarca, a sam Saturn kao vladar je u istom znaku, naglašavajući da je vreme za nove početke, ali i za uspeh i prosperitet. 

Spoj Marsa i Neptuna na 13° Riba (stepen pada Merkura i logike) nam govori da je potrebno da poverujemo, jer nam on otvara vrata novih mogućnosti kada naučimo kako da pređemo granice onoga što je poznato kao moguće našem logičnom umu. Wow kakva će ovo biti Avantura!

Ovo je i poziv na inspirativne akcije, koje kreću iz super poverenja u sebe i sposobnosti da verujemo u sebe i slušamo svoju intuiciju.

Četvrti meridijan nam pruža mogućnost da ostvarimo bliskost sa sobom kako bi mogli da budemo tolerantni i nežni prema drugima. Na taj način kreiramo kvalitetne odnose o kojima govori 7. meridijan, a odatle imamo mogućnost da dobijemo ispunjenje svih želja koje se mogu odnositi i na materijalni deo.  

Mlad Mesec nosi priču poverenja u sebe i svoje sposobnosti, poverenja da mi možemo da stvorimo balans u odnosu jer je svaki odnos zapravo naše ogledalo. Bliskost koju uspostavljamo predstavlja govor naše Duše, a govor naše Duše je zapravo intuicija. Lepota i elegancija koju uspostavimo sa sobom, prenosi se na dobru komunikaciju sa drugima i donosi nam uspeh na svim poljima života. 

Putem veoma suptilnog podešavanja, učićemo da u dubokom miru i poverenju aktiviramo svoje Više Biće, a potom iz tog dubokog odnosa sa sobom možemo činiti inspirativne akcije!

  • Cena radionice je 1.500,00 dinara za prisustvo uživo ili 20 eur za online pohađanje.
  • Za sve informacije i prijave na New Moon radionicu, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.