Ovaj Mlad Mesec se odigrava na 15. stepenu znaka Riba i predstavlja začeće čiste emocije, koja je veoma duboka i veoma spiritualna, baš kao što i sam znak Riba jeste. Budući da je Mlad Mesec u konjunkciji sa Neptunom, simbolika znaka Riba će biti dodatno naglašena, što će nas motivisati da se zapitamo šta je naša stvarna emotivna potreba – Mlad Mesec se odigrava u 7. polju (na ovim prostorima). 

U trenutku Mladog Meseca, Merkur kreće retrogradno sa 29. stepena Riba. Pre nego što bude krenuo retrogradno i doneo neku važnu odluku, on hoće da razazna šta je naša stvarna i čista suština i kakvu vrstu emotivnog života želimo da živimo sa određenom osobom. Manifestacija tog odnosa dogodiće se dve nedelje nakon Mladog Meseca, kada Pun Mesec bude na 00. stepenu Vage, što će predstaviti početak proleća (Sunce na 00 Ovna) i simbolično početak novog poglavlja u našim odnosima. 

Ovaj Mlad Mesec govori o trenutku buđenja odnosa, što će zahtevati i određene promene navika koje imamo. Budući da aktivira vezu 10. i 1. meridijana, postoji potreba da se povežemo sa svojim dubljim nivoom emocija i sećanja, kao i da otkrijemo ko smo mi zaista, kako bi mogli da pronađemo svoju pravu emotivnu priču.

Na 15. stepenu Riba se nalazi fiksna zvezda Ahernar, koja predstavlja zvezdu ispunjenih nadanja i ušće svake reke koja se uliva u okean. Ona nam govori da nakon boravka u mračnim prostranstvima podzemnog sveta, konačno dolazi svetlo, sreća i ispunjenje.

Period koji je pred nama je veoma transformativan, oslobađajući i vodi nas u potpuno iskrenost ka sebi, odakle ćemo moći da pronađemo suštinu svoje emocije i svog duha. 

  • Cena radionice za prisustvo uživo je 1.500 dinara, a za online prisustvo je 20 eur.
  • Za sve informacije i prijave na New Moon radionicu “Esencija odnosa”, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.