„Na sedmogodišnjici portugalske asocijacije astrologije želimo da stvorimo most ka svetu koji okuplja nekoliko astrologa iz različitih zemalja, dostojanstvenu misiju QUOTES - Zajedno pravimo promene!

Ovo će biti drugi veliki međunarodni događaj koji je do sada održan sa potpisom QUOTES-a, sa glavnom temom Astrologije.

Veza između Portugala i sveta biće ojačana i biće pozadina za dva dana konferencije i radionica“.

23.03.2019. Predavanje „Astrologija Vertikalnog Vremena“ - Aleksandar Imširagić

Vertikala vremena predstavlja poseban kvalitet svakog dana. "Vreme" je samo po sebi entitet. Vertikalno vreme podržava primarnu potrebu inteligencije vremena u određenom danu. Vreme nije homogeno već prilično heterogeno i kao takvo predstavlja različite kvalitete inteligencije koje se izražavaju svaki dan.

24.03.2019. Radionica „Reinkarnacijska Astrologija“ - Aleksandar Imširagić

Vreme je kružno, tačnije spiralno. Dakle, prošli ili budući događaji definisani su spiralom Vremena, bez obzira koliko su daleko, uvek su povezani sa nama kroz žice između inkarnacija, i stoga značajno utiču na život koji sada živimo.

24.03.2019. Predavanje „Brzo balansiranje uz pomoć energetske astrologije - Izgledaj i osećaj se mlado” – Lea Imširagić

Razumevanje odnosa između planeta i energetskih centara na fiziološkom nivou omogućava vam da jasno razumete šta vam daje energiju, a šta je crpi. Učićete o jedinstvenom sistemu energetske astrologije, koji uključuje primenu praktičnih tehnika kao što su planetarni testovi, planetarne vežbe, frekvencije, prirodni biljni proizvodi i afirmacije. Ovaj sistem je već pomogao više od 500 žena u postizanju hormonalne ravnoteže, povratku mladosti i podizanju nivoa radosti i sposobnosti da ispolje svoje želje.

Više o predavanjima i samoj Konferenciji možete pročitati ovde.