Fiksne zvezde - Značajne Inkarnacije

 

Uticaj fiksnih zvezda naglašava nešto veoma jedinstveno i drugačije od običnog uticaja planeta. Zapravo, njihov uticaj ponekad aktivira važnu misiju koja može biti poverena Velikoj Duši da je ispuni. Jedna veoma važna priča o “Uticaju zvezda” i inkarnaciji značajne Duše, je priča o rođenju Isusa Hrista. 

 

 

Naime, pored standardnih astroloških ISAR Star Club predavanja koja se održavaju održavaju jednom nedeljno, postoji i posebna verzija ovih astroloških webinara koji su primarno namenjeni astrolozima u Kini. Webinar će početi u 20h po pekinškom vremenu, a njegova tema biže „Fiksne zvezde Značajne Inkarnacije“. Iako je ovaj Star Klub primarno namenjen astrolozima iz Kine, ovom predavanju se mogu priključiti i svi drugi koji su zainteresovani.

ISAR, kao međunarodno udruženje za astrološka istraživanja, nudi vam mogućnost da se priključite našem članstvu. Kao član ISAR-a, možete besplatno da pratite redovne webinare koje drže svake nedelje astrolozi iz celog sveta. ISAR članstvo vam takođe pruža mogućnost da pristupite našoj Audio biblioteci koja ima na stotine video i audio zapisa, kao i tekstualnih predavanja koje na veoma jednostavan način možete pretražiti. 

ISAR stranicu možete posetiti ovde.

 

 

Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodnog Udruženja za Astrološka Istraživanja (ISAR) i ISAR Direktor Edukacije. Takođe, on je osnivač Astrološkog Instituta “Johan Kepler” u Beogradu. Astrologijom se bavi od 1988. godine, učitelj je meditacije, napisao je 14 astroloških knjiga i od 2001. godine organizuje jednom godišnje Astrološke Konferencije u Beogradu. Njegov rad se bazira na sintezi zapadnih i istočnih tradicionalnih znanja, a njegovo posebno interesovanje se javlja u oblasti fiksnih zvezda, karmičke astrologije i astrohealing-a.