Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.

"Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas."

Šta dobijam kroz Energetsku Psihologiju?
1. Naučićete kako da prepoznate koje emocije slabe koji deo tela i određeni organ, kao i kako da ih brzo izmenite kroz konkretne i jednostavne vežbe energetske psihologije za svaki deo tela i za svako emotivno stanje, a koje se sprovode preko meridijanskih tački.
2. Naučićete kako da se oslobodite samoporažavajućih i ograničavajućih emotivnih obrazaca, uverenja i ponašanja ponekad i za nekoliko minuta.
3. Otkrićete kako aktivirati svoje latentne potencijale i živeti kreativno i zdravo na svim nivoima.
4. Zabavićete se novim načinom da brzo i efikasno sve odgovore pronalazite u sebi.
5. Dobićete trening kako da još efikasnije koristite afirmacije, vizuelizacije i postavljanje i ostvarenje ciljeva.
6. Svakim novim korakom ćete povećati svoje poverenje u sebe i samopouzdanje, jer ćete naučiti kao da identifikujete i izmenite suštinska uverenja i unutrašnju sliku o sebi i tako oslobodite put ka onome što svesno želite.
7. Naučićete kako svaki dan da povećavate svoju sposobnost za ljubav, uspeh i radost u životu.

Kome je namenjena:
Namenjena je svima koji žele aktivno da se uključe u kreiranje svog života. To mogu biti početnici u radu na sebi i razvoju svog potencijala, oni koji su prepoznali neke ponavljane obrasce kojih žele da se reše, ali i svi oni koji već primenjuju druge tehnike razvoja, a žele da im povećaju efekat. Na kraju – namenjena je svima onima koji žele da iskoriste veći kapacitet svog mozga.

Za uspeh u bilo kojoj oblasti u životu je potrebno imati određenu strategiju, znanje i tehnologiju, a ova knjiga nudi moderne psihološke i energetske tehnike za život sa više ljubavi, autentičnosti i saosećanja.

  • Datum i vreme predavanja: petak, 20. septembar u 19h
  • Svi oni koji budu želeli da se uoišu na program Energetske Psihologije ili na određene module iz ove edukacije to će moći uraiti ovom prilikom!
  • Lokacija: Hotel “Tulip Inn – Putnik”, Palmira Toljatija 9, Novi Beograd
  • Cena predavanja je 1.500 din ili za online prisustvo sa video linkom iznosi 15 eur, a za prijave i uplate do 15.09. učesnici dobijaju knigu "Energetska psihologija" na poklon!
  • Informacije i rezervacije za mesto na predavanju:
  • 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 (svakog radnog dana od 12h do 18h) ili info@keplerunited.org