Asteroid Odisej predstavlja poslednju knjigu u krajnje originalnoj i jedinstvenoj ediciji knjiga o asteroidima, koji u sebi nosi životnu priču svakog čoveka - njegovu ličnu Odiseju u pronalasku svog voljenog partnera, svog istinskog mesta pripadanja, kao i svoje životne perspektive.

'Verujem, dakle postojim' jeste glavna poruka koju Odisej ima za svakog čoveka, predstavljajući tako glavni mit ili 'mit nad svim mitovima' koje vodimo u životu, jer je u ovoj velikom putovanju dat odgovor na natusovo traganje za svojom pravom prirodom. To je traganje kroz bespuće 12. kuće za svojom idealnom stranom i onim gde natus pripada, onim svojim mestom koje predstavlja tačku u centru duše - na 15° Raka - mestom za kojim svi, svesno ili ne, uvek tragaju.

Svaka od 13 knjiga je velika oko 100 strana i pored detaljnog objašnjenja prirode svakog asteroida, knjige sadrže brojne primere, uplive asteroida po kućama, kao i efemeride za 100 godina.

Komplet knjiga o uplivu asteroida na sudbinu čoveka otkriva nam nova prostranstva dođađaja i ukazuje da je svako nebesko telo uvek pod jurisdikcijom određene planete, te tako svaki asteroid uvek deluje kao 'izaslanik' jedne od glavnih planeta Sunčevog sistema!

Svi zainteresovani mogu naručiti bilo koju od knjiga o asteroidima ponaosob, a za one koji naruče komplet knjiga o asteroidima - postoji popust od 20%.

Informacije i porudžbne: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili knjige@keplerunited.org