Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na jubilarnu 20. međunarodnu astrološku konferenciju u Beogradu. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. na 00º Vodolije – odakle i naziv čitave Konferencije – The Age of Aquarius.

Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.

Ovoga puta ćemo po prvi put u gostima imati astrologa iz Irske – Margaret Gray (Margaret Grej), kao i Armanda Diaza iz Njujorka koji je ujedno i predsednik astrološke organizacije NCGR, koja je posle ISAR-a druga po večličini i uticaju astrološka organizacija u Sjedinjenim Državama.

Pored Armanda, iz Njujorka ćemo imati i još jednog čuvenog astrologa – Ted Mann-a (Ted Men), koji je nadaleko u svetu poznat po svojim horoskopima prenatalnog perioda i specifičnom uticaju iz ovog perioda na čitav život osobe.

Fei Cochrane (Fei Kokran) nam dolazi istovremeno i kao predavač i kao predstavnik “Cosmic Patterns” kompanije za najpoznatiji astrološki software na svetu “Kepler” i “Sirius”gde će na svom štandu pedstaviti ove programe i zainteresovanima omogućiti da po posebno povoljnim konferencijskim uslovima dođu do ovog programa.

Iz Turske ćemo ovoga puta imati dva astrologa: Oner Dozer-a, koji je već više puta bio gost na našim konferencijama, kao i Hande Kazanovu, koja će prvi put na Beogradskoj Astrološkoj Konferenciji predstaviti svoje uvide o eklipsama.

Aleksandar i Lea Imširagić će, kao domaćini Konferencije održati posebna predavanja kojima će otvoriti i zatvoriti ovaj poseban dvodnevni skup.

Ono što je jedinstveno na ovoj konferenciji je da će se ona po prvi put održati u Hotelu “Crown Plaza” (bivši “Interkontinental”), kao i da ćemo u subotu 21. marta organizovati poseban banket, gde će uz večeru i poseban program biti i svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata. Ovaj banket nosi ime “Obuci svoj horoskop”, a u okviru njega će biti dodeljene i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.

Predavači na konferenciji:

 

Kotizacija za konferenciju: 150 EUR

Kotizacija za banket sa večerom: 45 EUR

Svi zainteresovani za prisustvovanje na konferenciji mogu se javiti na telefone Kepler Instituta 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili putem e-maila info@keplerunited.org