Da li u potpunosti živite svoj život i da li taj život predstavlja pravu vibraciju onog unutrašnjeg bića koje nosite u sebi?

Jedan od načina da se naša energija na pravi način izrazi jeste kroz outfit. Oblačenje nije samo nužno pokrivanje tela, ono predstavlja suštinski izraz unutrašnje vibracije, a ta vibracija je zabeležena unutar natalne karte. Shodno tome, neki ljudi znaju da žive kontakt sa svojom autentičnošću, dok drugi samo slede tokove kolektivnog trenda, uklapajući se u većinu, jer na taj način uspevaju da dobiju određeni osećaj za sebe. Ipak, da li je taj osećaj stvaran ili je samo izraz kolektivne svesti, veliko je pitanje. 

Čovek stoga treba da pronađe svoj pravi izraz kroz način odevanja. U ovom projektu „Obuci svoj horoskop“ cilj je da svako može da pronađe svoju autentičnu boju koju nosi u svojoj natalnoj karti, bilo kroz stil oblačenja ili kroz boje koje će biti naglašene. Stoga svako ko dođe na ovaj banket trebalo bi da otkrije svoju jedinstvenu vibraciju i da sebi dozvoli da tu vibraciju nosi!

Vidimo se na Banketu za prvi dan proleća!

Kotizacija za banket sa večerom: 45 EUR

Za sve informacije i prijave na Banket večeru, kontaktirajte nas na info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.