Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš!

Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula. 

U PRVIH 30 dana (JUL) kreiraćeš SVOJA pravila i lakoću u mislima, kao i energiju snage i radosti kroz poruku Univerzuma ZA šta si dostupna/dostupan kroz tehnike Energetske psihologije. A zatim ćeš ući u doboko programiranje podsvesnog uma da sve poslažeš sa mnogo više lakoće (AVGUST) i da pređeš na nivo super lakoće - prepuštanje Univerzumu da ti pomogne (SEPTEMBAR)!!! 

05.  JUL, LAKOĆA MISLI - Osvestićeš pravila po kojima živiš svaki dan (a koja su najvećim delom usvojena u najranijem periodu života i od tada nisu preispitana) i napravićeš mentalni detox od 28 dana. Spoznaćeš koja od tih pravila rade za tebe ili protiv tebe.  

03. AVGUST, LAKOĆA POVEZIVANJA - ućićeš još dublje u programiranje svog podsvesnog uma i vežbaćeš kako da u bilo kojoj situaciji i okolnostima kreiraš svoje svesne izbore i tako se otvoriš za nove mogućnosti.

02. SEPTEMBAR LAKOĆA PREPUŠTANJA - iz najdubljih uverenja i pravila o tome kako funkcioniše Univerzum i naš odnos sa njim mi dalje kreiramo naše emotivne reakcije na svet oko sebe u skladu sa ,,pravilima” kakav je svet. U zavisnosti od ovog programiranja u podsvesnom umu slike sveta mi smo blokirani ili pak puni poverenja i spontano kokreiramo sa Univezumom. Ovde ćeš naučiti kako da postaneš ,,profesionalni pitač” da ti bude NOVO normalno da pitaš Univerzum, znajući da ćeš dobiti odgovor i pomoć koja ti je potrebna u svakom trenutku.

Sve ovo zajedno će kreirati TVOJ svesni pravilnik života, MANIFEST ili uputstvo za podsvesni um kako da kreira tvoj život u narednih 90 dana!

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 25 eur, dok je jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice za prijave do 4. jula iznosi 55 eur i možete se prijaviti putem sledećeg linka

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project posetite naš novi “The Moon Project” website.

Takođe, možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, ili 064.387.2224, 011.267.3192 svakog radnog dana od 12h do 18h.