Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću povezivanja, čije se kapije otvaraju sa Punim Mesecom 3. avgusta.

Ova lakoća se aktivira uz Anđela Anauela koji je u čistoj Merkurovskoj prirodi i glavni je nosač svih poruka koje dolaze kroz 5. grlenu čakru. Njegova sposobnost je da uvek opazi jedinstvo, te će tvoj zadatak u ovom periodu biti sposobnost komunikacije i povezivanja sa svim stvarima koje su oko tebe. Ući ćeš još dublje u programiranje svog podsvesnog uma i vežbaćeš kako da u bilo kojoj situaciji i okolnostima kreiraš svoje svesne izbore i tako se otvoriš za nove mogućnosti.

NAŠ ZADATAK je da otkrijemo svoju tačku tolerancije budući da nas očekuju snažni, egzaktni aspekti u periodu ovog Punog Meseca, koji traže od nas jedan veliki balans uma, kao i prihvatanje svih različitosti koje su prisutne u našem životu. Iz ove lakoće povezivanja ostvarujemo mogućnost mnogo većeg kvaliteta života, ispisujući svoja pravila za igru zvanu život. 

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica LAKOĆA POVEZIVANJA biće održana u ponedeljak, 3. avgusta, online u formi live webinara od 19.00h do 20.30h. 

CENA I PRIJAVA

Cena jedne radionice iznosi 25 eur. A ukoliko želiš da se prijaviš na godišnju članarinu i time ostvariš popust uz razne poklone, cena je 199 eur. Za više informacija o ovoj ponudi možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Lakoća povezivanja“ kontaktiraj nas na: info@keplerunited.org, 011.267.3192 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.