Pozivamo te da sa nama otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz USKLAĐIVANJE SA RITMOVIMA ZEMLJE, na Full Moon radionici koja će se održati 1. oktobra.

Da li znaš da je jedno od najvažnijih usklađivanja koje treba da postigneš u svom životu, usklađivanje energija između muškog i ženskog principa?

Ovo je važno iz razloga što živimo na planeti Zemlji koja se nalazi između Venere (ženski princip) i Marsa (muški princip), te kada uspemo da pomirimo ova dva principa unutar sebe, možemo kreirati srećne odnose. Tako automatski postižemo sklad u svom energetskom polju što nam omogućava da razvijemo viša stanja svesti. Uspostavljanje unutrašnjeg ritma sa sobom i u određenom emotivnom odnosu, korespondira sa potrebom vremena ovog Punog Meseca, budući da astrokartografska linija Punog Meseca prolazi kroz tačku na planini Kilimandžaro, koja predstavlja 8. energetski centar (čakra) planete Zemlje. 

Aktivacija 8. energetskog centra (čakra) omogućava ti da živiš u skladu sa svojom kosmičkom prirodom na Zemlji, ali je preduslov za to da se uskladiš sa dva ključna ritma, što su muški i ženski ritam. Kada napraviš balans na nivou odnosa i svoje svrhe, tada imaš otvorena vrata za aktiviranje svog pravog identiteta. 

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Želiel čija je glavna funkcija da održi skladane emotivne odnose. Iz tog razloga, NAŠ ZADATAK  ovog Punog Meseca biće usklađivanje sa svojim pravim identitetom što ćemo postići kroz usklađivanje naše energije sa ritmovima Zemlje!

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica USKLAĐIVANJE SA RITMOVIMA ZEMLJE biće održana u četvrtak, 1. oktobra online u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 25 eur.

Ako želiš da budeš godišnji član i da ostvariš 12 Full Moon radionica i brojne druge pogodnosti, sa specijalnom popust cenom za samo 199 eur možeš da se prijaviš za godišnje Full Moon članstvo. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Usklađivanje sa ritmovima Zemlje“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.