Za razliku od 2020. godine u kojoj su glavni hronokratori Jupiter i Saturn  boravili u znaku Jarca, u 2021. ova dva hronokratora provodiće većinu vremena u znaku Vodolije. Taj kvalitet veoma menja energiju i aktivira Jang princip u kome razvijamo određene vrline koje nas vode ka višim životnim vrednostima. Budući da znakom Vodolije vlada Uran, kao primarni princip jednog Novog doba, 2021. godina će tražiti od svakog od nas da razvijemo kvalitete koji su povezani sa našim stvarnim talentima, koji su možda dugo vremena bili potpuno uspavani u nama. 

Tako ćemo kroz čitavu ovu godinu, prolazeći kroz posebne svetlosne kapije Full Moon radionica, aktivirati određene vrline kroz 12 prolaza, odnosno 12 specijalnih zadataka putem kojih budimo i osvešćujemo kvalitete našeg Višeg Ja u svakodnevnom životu. 

Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj PRISUTNOSTI kao posebnog kvaliteta prihvatanja sebe, a potom, na toj osnovi možeš graditi kvalitetniji i srećniji život!

U ovom posebnom paketu od tri Full Moon radionice razvijaćemo tri vrline koje su važne da funkcionišu zajedno, kao jedna celina, kako bismo svoju prisutnost na pravom identitetu učinili što stvarnijom!

KOJE VRLINE ĆEMO RAZVIJATI?

1. JANUAR, MIR - Vrlina koju razvijamo na prvoj Full Moon radionici u 2021. godini je MIR. Ukoliko postignemo mir unutar sebe, uspostavljamo potpunu lakoću u svojim odnosima, a kao rezultat ove harmonije, naše okolnosti se menjaju i počinju da rade za nas!

2FEBRUAR, PLEMENITOST - Sa ovim Punim Mesecom otvaraju se kapije empatije. Ovo prisustvo u osećanjima, koja su kako u nama, tako i u drugim ljudima, razvija veliku bliskost i plemenitost i na taj način čisti karmičke zapise koje prenosimo kroz mnoge živote.  

3. MART, ZADOVOLJSTVO - Sa prvim prolećnim Punim Mesecom otvaramo se isceljenju partnerskih emotivnih odnosa. Ovih mesec dana su posvećeni radu na odnosu između 1. i 2. čakre što je osnova za razvoj naše prave, potpune prisutnosti na polju svog stvarnog identiteta!

 

**Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 30 eur, dok jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.**

Ako želiš da postaneš godišnji član i ostvariš 12 Full Moon radionica i brojne druge pogodnosti, sa specijalnom popust cenom za samo 249 eur, možeš da se prijaviš za godišnje Full Moon članstvo. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.