Za razliku od prvog dela godine u kojem smo imali za cilj razvoj kvaliteta Prisutnosti, u naredna tri Puna Meseca - tokom aprila, maja i juna, glavni cilj je razvoj mindseta za Uspeh.

Uspeh podrazumeva određenu izgradnju uz konkretnu primenu kvaliteta Prisutnosti u našem životu. Prisutnost nam donosi iskrenost i stvarnost, pa na toj osnovi, u ovom periodu koji je pred nama, data nam je prilika da kroz određenu energiju tri puna Meseca razvijamo kvalitet izgradnje ili kvalitet postignuća određenog uspeha kroz razvoj 3 nove VRLINE – hrabrost (april), fokus (maj) i sposobnost jasne komunikacije (jun). Jer hrabrost nam je potrebna da bismo krenuli i doneli nove odluke. Fokus nam treba da ostanemo na tom putu. I kada ostanemo na njemu, naša odlučnost i fokus će se pretvoriti u jasnu komunikaciju sa sobom, Univerzumom i drugima, jer je NEOPHODNO da jasno kažemo šta hoćemo da bismo to i dobili.

Sve ovo ćemo postizati lako uz duboke i trajne transformacije kroz tehnike energetske psihologije - tapkanja i meditacije, a uz podršku energije punog Meseca, koji je glavni kompjuter za naš podsvesni um, koji sve sa lakoćom manifestuje.

Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj mindseta za USPEH, kao posebnog kvaliteta, koji ti omogućava da izgradiš energiju za manifestovanje svoje stvarne prirode!

U ovom posebnom paketu od tri Full Moon radionice razvijaćemo tri posebna kvaliteta koja su važna da funkcionišu zajedno, kao jedna celina, kako bismo razvili osnovu za uspeh.

1. APRIL, HRABROST - Sa ovim Punim Mesecom dolaze nam poruke iz znaka Škorpiona, jer je to upravo znak u kojem će se nalaziti Pun Mesec. Naglašena priroda Yang, muškog principa, daće nam osnovu za istrajnost i postizanje stabilnosti u odlukama i navikama, ali je preduslov da imamo hrabrosti da uđemo u svoje nesvesno i da pročistimo sve stare obrasce koji su bili zaslužni za ranije stagnacije. Stoga je ovo period za okretanje novog lista za koji je potrebna pozitivna namera i kvalitet hrabrosti.

2. MAJ, FOKUS – Krajem meseca maja ulazimo u sezonu eklipsi, pri čemu će ovaj pun Mesec ujedno biti i Lunarna eklipsa. Stoga, ovo je jedan od najznačajnijih perioda u 2021. godini, jer nam daje mogućnost za veliku unutrašnju transformaciju po pitanju naše energije i celokupnog života. Takođe, ovaj period naglašava potrebu da ostanemo verni sebi i svom cilju i razvijemo umeće fokusa, jer će to promeniti sve date okolnosti. 

3. JUN, JASNA KOMUNIKACIJA - Ovo je period u kome se kristalizuju sve vrline koje smo razvili u sposobnost da ovladamo navikama i emocijama, što nam daje mogućnost da stvorimo novu osnovu i da je živimo kroz super jasnu komunikaciju. Ta jasna komunikacija predstavlja krunu uspeha koji smo gradili u prethodnom periodu i koji sada treba da obezbedi realizaciju harmonične veze između uma i srca, odnosno omogući veći stepen kvaliteta zadovoljstva, balansa i harmonije u svakom uspehu. Ovaj kvalitet predstavlja vrlo stabilnu osnovu za izgradnju nove ličnosti koja kreira iz sebe novi nivo uspeha i svrhe. 

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 30 eur i možete se prijaviti ovde.

Jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.

Za prijave na paket od 3 Full Moon radionice “Mindset za Uspeh za 90 dana” najkasnije do 26.04. ostvarujete i 50% popusta na radionicu “Arhetipovi Zodijaka” koja će se održati 22.05 (vrednost radionice bez popusta je 120 eur).

Ukoliko se prijaviš na Full Moon godišnju članarinu, dobijaš besplatno radionicu “Arhetipovi Zodijaka”.

Full Moon godišnja članarina obuhvata 12 Full Moon radionica + 3 besplatna webinara, a cena članarine sa specijalnom popust cenom iznosi 199 eur. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.