Nakon perioda razvoja kvaliteta hrabrosti i kvaliteta fokusa, sa ovim Punim Mesecom u znaku Jarca, razvijamo kvalitet intelektualne jasnoće.

Ovo je period u kome se kristalizuju sve vrline koje smo razvili u sposobnost da ovladamo navikama i emocijama, što nam daje mogućnost da stvorimo novu osnovu. Ta izgradnja predstavlja krunu uspeha koji smo gradili u prethodnom periodu i koji sada treba da obezbedi realizaciju harmonične veze između uma i srca, odnosno omogući veći stepen kvaliteta zadovoljstva, balansa i harmonije. Ovaj kvalitet predstavlja vrlo stabilnu osnovu za izgradnju nove ličnosti i usmerava nas ka novim vodičima. 

Budući da Jupiter u Ribama podržava priču ovog Punog Meseca, to će nam obezbediti mudrost i nove uvide, kao i balans između suprotnosti, odnosno razuma i osećanja. Stoga će NAŠ ZADATAKbiti da napravimo stabilnu vezu između uma i tela.

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Mebaiah, koji omogućava  veći dotok energije kroz meridijane tako da menja tok sećanja, usklađujući nas sa svojim Višim Bićem.

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica JASNA KOMUNIKACIJA biće održana u četvrtak, 24. juna u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Jasna komunikacija“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.