Za razliku od prvog dela godine, u kojem smo imali za cilj razvoj kvaliteta uspeha, u naredna tri puna Meseca - tokom jula, avgusta i septembra, glavni cilj će biti da razvijemo komunikaciju sa svojim Višim Ja.

Drugu polovinu godine obeležila je velika Solarna eklipsa koja se dogodila 10. juna i koja je otvorila portal za komunikaciju sa Višim Ja (uticaj ove Solarne eklipse ćemo osećati sve do kraja 2021. godine). Pored toga, u ovom periodu imaćemo vrlo retku i jedinstvenu pojavu s obzirom na to da će se dva puta pun Mesec naći u znaku Vodolije - znaku koji predstavlja kosmičku inteligenciju i deo našeg Višeg Ja. 

Prvi pun Mesec koji nas očekuje u julu odigraće se na početku znaka Vodolije, zatim ćemo u avgustu ponovo imati pun Mesec u znaku Vodolije, da bi se treći po redu pun Mesec odigrao u znaku Riba. Ova komunikacija između znaka Vodolije i Riba predstavlja glavnu poruku u narednom periodu, koji ujedno označava prelazak iz ere Riba u eru Vodolije i samim tim aktivaciju kvaliteta kosmičkog sopstva i Višeg Ja. 

Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj komunikacije sa Višim Ja, što ti omogućava da izgradiš energiju za manifestovanje svoje stvarne prirode! 

U ovom posebnom paketu od tri Full Moon radionice razvijaćemo tri posebna kvaliteta koja su važna da funkcionišu zajedno, kao jedna celina.

1. JUL, RAZUMEVANJE – Ovaj pun Mesec odigraće se u znaku Vodolije i stoga nam omogućava razvoj kvaliteta Razumevanja. Kvalitet Razumevanja je vrlo važan zato što omogućava otvaranje novih uvida i nove percepcije, što zapravo predstavlja prvu promenu koju pravimo kada želimo da se otvorimo ka životu sa većim mogućnostima. Ovde ćemo raditi na razumevanju povezanosti svih stvari, kao i kosmičkih uvida.

2. AVGUST, POUZDANOST – Ovaj pun Mesec odigraće se na 29. stepenu Vodolije (koji nas povezuje sa znakom Riba) i omogućava nam razvoj kvaliteta Pouzdanosti. Pouzdanost se razvija u različitim emotivnim odnosima, ali i u različitim kategorijama života, pa ukoliko uspemo da izgradimo ovaj kvalitet, on nas otvara ka mogućnosti da živimo svoje nove vrednosti. Da bi se to desilo, vrlo je važno da budemo u kontaktu sa novim težištem u sebi jer nas ono povezuje sa kvalitetom naše kosmičke svesti i otvara nam veću perspektivu života.

3. SEPTEMBAR, INSPIRACIJA - Sa punim Mesecom u septembru otvaramo se ka razvoju kvaliteta Inspiracije. Ovaj pun Mesec odigraće se na 28. stepenu Riba, na mestu gde je Venera najjača u Zodijaku (budući da je skoro na stepenu njene egzaltacije) i samim tim ima sposobnost da oživi maksimalni kvalitet i inspiraciju u srcu svake osobe. Kvalitet Inspiracije je deo našeg Višeg Ja koji prirodno inspiriše život, ljude i okolnosti da funkcionišu u svom najsvetlijem kvalitetu. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da spojimo sve različitosti i prevaziđemo strah od novog.

 

Veza ove 3 Full Moon radionice i ove tri vrline, koje razvijamo u narednih 90 dana, čine osnovno aktiviranje trojstva, a ono je važno za razvoj našeg većeg sopstva i omogućava nam da živimo svoju veliku životnu priču!

 

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 30 eur i možete se prijaviti ovde.

Jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.

Full Moon godišnja članarina obuhvata 12 Full Moon radionica + 3 besplatna webinara, a cena članarine iznosi 249 eur. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete kontaktirati sa nama na info@keplerunited.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.