Sa punim Mesecom u oktobru otvaramo se ka razvoju kvaliteta Zahvalnosti.

Prepoznavanje vrednosti u drugim ljudima aktivira inspiraciju ljubavi i kao rezultat toga stvara kvalitet zahvalnosti u našem životu. Samo kada negujemo zahvalnost, možemo biti zadovoljni i živeti u skladu sa sopstvenom prirodom, odnosno u stanju unutrašnje ravnoteže. Ukoliko naučimo da razvijemo zahvalnost i prepoznamo minimum jedan kvalitet vrednosti u drugim ljudima, obogatićemo svoj život, što je i suštinska potreba u periodu ovog punog Meseca.

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Lelahel, koji radi kroz veoma jak Jin kanal, te kroz zahvalnost i zadovoljstvo, daje nam mogućnost da probudimo pravi Jang kvalitet ljubavi u svom Univerzumu i samim tim inspirišemo ovaj kvalitet i u drugim ljudima. 

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da probudimo inspiraciju ljubavi kroz kvalitet zahvalnosti, koji nam daje mogućnost da prepoznamo vrednost u drugim ljudima. 

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica ZAHVALNOST biće održana u sredu 20. oktobra u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Zahvalnost“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.