Sve veći razvoj profesionalnih astroloških standarda u svetu nameće potrebu za oživljavanjem visokokvalitetne astrologije u svakoj zemljiu gde astrologija ima svoju višegodišnju tradiciju - a kako Hrvatska jeste zemlja u kojoj se astrologija proučava barem onoliko dugo koliko i u okolnim krajevima - ISAR-ov izbor Igora Ognjenovića za potpredsednika ove organizacije za Hrvatsku - čini se kao najbolji potez..

Igor Ognjenović je astrolog sa izuzetnim astrološkim iskustvom, koji je još pre više od 20 godina diplomirao metode tradicionalne astrologije u okviru škole prediktivne astrologije Roberta Zolera. Autor je knjige '360 Pandorinih kutija'.

Pored poznatog slovenačkog astrologa Berna Jurečića, koji je postao prvi ISAR potpredsednik za Sloveniju - dolazak Igora Ognjenovića na ovu poziciju za Hrvatsku, zajedno sa Zoricom Ilievski za Srbiju - može samo bitno da unapredi astrologiju u ovim krajevima, kao i da omogući još veću i kvalitetniju astrološku saradnju između ovih bliskih zemalja.

Čestitamo Igoru na izboru za prvog ISAR VP za Hrvatsku i želimo mu puno uspeha u narednom periodu! Više informacija o trenutnim ISAR potpredsednicima u svetu, možete videti ovde.