U toku je upis na Dragon Teacher edukaciju, koja počinje 09.04.2022. u okviru Instituta ”Johannes Kepler”, a ceo program će voditi Aleksandar Imširagić.
Svrha eklipsi i Zmajeva koje one formiraju jeste da nam pokažu priču naše misije. Zmajevi nose veliku energiju koja je potrebna za integraciju naše prirode, za buđenje duše i aktiviranje najkvalitetnije varijante života, koja je strukturisana u prirodi našeg Višeg Ja. U okviru ove edukacije osoba uči kako da koristi, razume i odredi prirodu Zmajeva, kao i kako da koristi knjigu „Zmajevi Solarnih eklipsi“ i Zmajeve karte za intuitivnu komunikaciju.

Dragon Teacher edukacija se sastoji iz
tromesečnog programa:

1. Govor Zmaja, 09.04.

– U okviru ovog dela razvija se sposobnost za intuitivnu komunikaciju sa Zmajevima, tako da za ovaj deo nije potrebno astrološko predznanje. Na samom seminaru će se naučiti prepoznavanje poruka koje se dobijaju preko Zmajevih karata, a više o seminaru možete saznati ovde.

Zmajeve Porodice, 12.05.

– U okviru ovog seminara izučavaju se specifičnosti 9 tipova Zmajeva kao i ključnih eklipsi u životu pojedinca. Ovaj seminar obuhvata određivanje ovih ključnih eklipsi, kao i primenu pravila za njihovo tumačenje, a više o seminaru možete saznati ovde.

3. Zmajevi Ciklusi, 13.05.

- Ovaj deo je posvećen razumevanju ciklusa (Saros ciklus, Metonični ciklus). Ove raskrsnice su veoma važne i za sva istraživanja u okviru karmičko-reinkarnacijske astrologije, putem kojih se mogu utvrditi i tokovi putovanja Duše koji su vezani za određene SAROS cikluse, a više o seminaru možete saznati ovde.

4. Poruke Eklipsi, 14.05.

- Kroz ovaj seminar ćemo videti koje se poruke šalju našim planetama preko određenih eklipsi s obzirom na Zmajevu porodicu kojoj pripadaju, kao i sa kojim vremenima nas to povezuje u karmičkom smislu, a više o seminaru možete saznati ovde.

5. Vodiči Zmajeva, 18.06.

– U okviru ovog seminara polaznik upoznaje prirodu svog Zmaja, odnosno energije koja je duboko unutar njega sposobna da nosi njegov pravi identitet. Tako na ovom seminaru otkrivamo kojoj od 8 porodica Zmajeva pripada naš Zmaj, od kojih energija je on tačno sačinjen, kako glasi njegovo ime i šta mu je misija, a više o seminaru možete saznati ovde.

Sa Dragon Teacher edukacijom možete postati
sertifikovani Dragon Teacher, a uz ovaj program
svaki polaznik će dobiti:

Knjigu „Zmajevi Solarnih eklipsi“
uz koju dobijate i specijalno dizajniranu,
lux kutiju (vrednost 220 EUR)

Karte Zmajeva (vrednost 30 EUR)

Video materijal

Tekstualni materijal

Cena Dragon Teacher edukacije:
Ovaj program je moguće uplatiti u tri rate od po 180 EUR,
što ukupno iznosi 560 EUR ili za uplate odjednom - 490 EUR!


Ovaj program počinje 09.04.2022. a za sve vas koji se prijavite do 02.02.2022. imamo i POSEBNO IZNENAĐENJE!

•Za prijave i uplate programa u celosti do 02.02.2022. cena je 450 eur
(regularna cena je 490 eur) + dobijate BONUS Seminar "Svetlosni mostovi
- tehnike 5 Anđela" (koji će održati Aleksandar Imširagić 03.09.) kao i dodatne
karte "Duhovni Životinjski Vodiči"


•Za prijave i uplate programa u 3 rate do 02.02.2022. cena je 560 eur (pri čemu je iznos svake rate 180 eur i drugu ratu je potrebno uplatiti do 09.04. a treću ratu do 18.06.) + dobijate BONUS Seminar "Svetlosni mostovi - tehnike 5 Anđela" (koji će održati Aleksandar Imširagić 03.09.) kao i knjigu "Duhovni Životinjski Vodiči"

Svi zainteresovani se mogu dodatno informisati i prijaviti radnim danima od 12h do 19h na 064.387.2224, 060.767.3192 ili putem e-mail adrese info@keplerunited.orgČekamo vas sa radošću!

Aleksandar i Kepler team