Meridijani su energetski kanali koji transportuju energiju kroz telo. Svaki meridijan je povezan sa određenim organom, emocijom, uverenjem i astrološkom kućom.

Postoji dvanaest osnovnih, primarnih, parnih meridijana u telu čoveka. U skladu sa tim postoji jasna korelacija između meridijana i kuća u natalnom horoskopu. U okviru astrološkog rada, ovo predstavlja veoma bitno saznanje jer omogućava da sopstveno telo posmatramo kao energetsku mapu preko koje komuniciramo sa različitim delovima sopstvenog Univerzuma.

Meridijanske tačke možemo posmatrati i kao ulazna vrata za određenu astrološku kuću, njeno otvaranje i aktiviranje potencijala. To znači da na nivou horoskopa možemo videti stanje sa svakim meridijanom. Kombinovanje znanja iz astrologije i meridijana tela daje nam mogućnost dubljeg razumevanja, na koji način se svaka planeta ili kuća ispoljavaju u vidu emocije ili uverenja koje smo nasledili.

Dragoceno umeće koje se stiče,  jeste upravo praktična primena tehnike tapkanja u podizanju kvaliteta energije svake natalne planete i kuće.


Prijava u okviru Astro Coching programa na 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org