Najbolji studenti Instituta koji ispunjavaju uslove za profesionalni rad u okviru astrološkog istraživanja i edukacije Kepler Instituta, kao asistenti Instituta učestvuju u programu edukacije i istraživanja. Njihov rad se, pre svega, odnosi na praktičan rad sa studentima u okviru vežbi ali i konsultacija u vezi domaćih zadataka i seminarskih radova studenata. 


Una Kovačević, asistent za 1. godinu

Svoje astrološko obrazovanje započinje rano, sa 16 godina, na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler” u Beogradu, 2006. godine. Takođe uspešno završava studije i na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta „Singidunum“.

Tokom godina, ljubav prema astrologiji se produbljuje, ali i želja za profesionalnim usavršavanjem. U tom duhu, 2022. godine stiče zvanje ISAR CAP - međunarodni profesionalni astrolog i postaje asistent na „Johannes Kepler” Institutu.

U astrološkom radu posvećuje se sinastriji i astrologiji odnosa, u okviru koje posebno istražuje dva asteroida – Erosa i Psihu. Knjiga o prirodi ovih asteroida trenutno je u pripremi.

 

 

 


Ivana Šaljić, asistent za 2. godinu

Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom Insitutu “Johannes Kepler”.  Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. 

U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje, unoseći balans u svoje polje odnosa, koje je strukturisano u polju Venerine čakre. 

Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije” kao i “Venerine inicijacije 2022”.


Tanja Igrutinović, asistent za 3. godinu

Tanja Igrutinović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja "Johannes Kepler" gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji, AstroHealing, čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. 

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i AtroHealing, koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti - astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. 

Redovno piše članke za sajt www.profesionalnaastrologija.com sa temom astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi, kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika.