Karte Duhovnih životinjskih vodiča

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 30 EUR Poruči

Karte Duhovnih životinjskih vodiča

Set od 100 karata životinjskijh duhovnih vodiča predstavlja jedinstvenu sponu astrološkog upliva i duhovnih poruka koje nosi svaka životinja.

Ove karte se mogu koristiti ako poseban sistem komunikacije sa unutrašnjim energetskim bićem odakle se putem sinhroniciteta mogu dobiti odgovori na postavljena pitanja i razviti novi uvidi, ali isto tako mogu biti koristan alat i u energetskim i AstroHealing tretmanima.


Astro kockice

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 20 EUR Poruči

Astro kockice

Čitav Univerzum je polje Inteligencije, te je u svakom pitanju koje postavimo već sadržan i odgovor koji se dobija putem sinhroniciteta. Upravo na ovaj način Astro Kockice omogućavaju da komuniciramo sa Univerzumom.

Kako kockice rade?

Sve što je potrebno da uradite je samo da jasno i u tišini u sebi postavite određeno pitanje i da zatim bacite kockice.

Set Astro Kockica je sačinjen od tri kockice sa simbolima planeta, znakova i kuća (brojevima astroloških kuća) Zodijaka. Simboli koje dobijete i njihovo tumačenje će vam dati dublji uvid u situaciju u kojoj se nalazite, a u njemu možete pronaći i odgovor na postavljeno pitanje.

Za više informacija možete nas kontaktirati na 064.387.222.4 ili na email info@keplerunited.org.


Karte 88 konstalacija

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 33 EUR Poruči

Karte 88 konstalacija

Uz novu knjigu Stubovi Sudbine 2, dizajniran je i poseban špil od 88 karata, koje predstavljaju 88 zvaničnih konstelacija na našoj nebeskoj sferi.

Svaka karta sadrži posebnu poruku sazvežđa kome pripada, ime konstelacije, granice sazvežđa u zodijaku, kao i planetarnu prirodu koju poseduje.


Glamoon karte

Autor: Tanja Igrutinović i Karlina Imširagić Cena: 36 EUR Poruči

Glamoon karte

Da li i ti voliš da komuniciraš sa Univerzumom kroz različite poruke? 

Ako je tvoj odgovor DA, imamo čarobnu vest za tebe - kreirale smo mesečeve karte sa porukama koje možeš da izvlačiš i više puta u toku dana!

Svaka karta simbolizuje određenu emotivnu potrebu koja u datom trenutku želi da se osvesti.

Kreirale smo Glamoon karte kako bi svako sa lakoćom praktikovao redovnu komunikaciju sa sobom kroz poruke koje se izvlače. Na ovaj način, brže ostvarujemo konekciju sa svojim srcem i, iz dana u dan, postajemo prisutniji i bliži sa svojim unutrašnjim svetom i stvarnim potrebama.

Dizajnirale smo ih u specijalnom kružnom obliku kako bismo prenele magiju kruga, osećaj života i potpune celine! 

Svaki komplet sadrži:

  • 36 okruglih karata sa porukama o specifičnoj atmosferi koju nam šalje Mesec
  • Knjižicu za uputstvo u kojoj se nalazi dublji sadržaj svake poruke sa karte, kao i unikatno osmišljenim načinom za izvlačenje karata
  • Specijalno dizajniranu kutiju koja u sebi sadrži tajnu poruku


Joyful Abundance karte

Autor: Lea Imširagić Cena: 30 EUR Poruči

Joyful Abundance karte

Upravo je izašao iz štampe poseban set karata „Goddesses of Joyful Abundance“ koji se sastoji od 72 karte boginja koje u sebi nose kvalitete „radosnog obilja“. Ove boginje su pažljivo izabrane iz različitih kultura sa čitave planete, pa se tako tu nalaze slike i poruke Abundantie iz Rima, Izis iz Egipta, Sarasvati iz Indije, Afrodite iz Grčke, ali i boginje iz, Skandinavije, Polinezije, Tibeta i drugih krajeva.

Svaka od ovih boginja nosi jedinstvenu poruku kojim inspiriše energiju da stvara za nas. Intuitivna komunikacija putem ovih karata otvara puteve novih uverenja koja stvaraju obilje.


Zmajeve karte

Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 30 EUR Poruči

Zmajeve karte

Karte Zmajeva omogućavaju uspostavljanje intuitivne komunikacije sa porukama koje dolaze od 74 porodice Zmajeva koje su opisane u knjizi „Zmajevi Solarnih Eklipsi“ od Aleksandra Imširagića.

One se mogu koristiti za dobijanje intuitivnih odgovora neposredno na osnovu poruka koje su napisane na kartama, a takođe mogu poslužiti i kao sredstvo za dobijanje detaljnijih odgovora i uvida ako se koriste zajedno sa knjigom. U tom smislu ove karte su i jedinstveni alat za komunikaciju sa Zmajem koje se uči u okviru seminara „Govor Zmaja“.