Profesionalne astrološke edukacije Kepler Instituta

Studiranje je dostupno ONLINE!

O programu studija za

ASTROLOGIJU:

Institut za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler” nudi celovit astrološki program edukacije koji prati svetske standarde i čija je diploma međunarodno priznata i omogućava sticanje statusa sertifikovanog profesionalnog astrologa koju izdaje Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja – ISAR.

Aleksandar i dr Lea Imširagić su osnovali Institut 2005. godine u Beogradu, a sistem školovanja na Institutu je koncipiran tako da kroz redovna predavanja, obavezne seminare, vežbe sa asistentima, kao i Međunarodne astrološke konferencije, svaki student stiče kvalitetno akademsko astrološko obrazovanje i potrebnu veštinu, postajući tako deo svetske porodice astrologa.

Za upis u školu nije potrebno predznanje i mogu je pohađati svi ljubitelji astrologije, kao i oni koji žele da usavrše svoje astrološko znanje. Studenti imaju mogućnost pohađanja redovnog ONLINE studiranja kao i u okviru posebnog dopisnog školovanja.

Redovno ONLINE STUDIRANJE pruža vam mogućnost da pratite sva predavanja u realnom vremenu. Ukoliko niste u mogućnosti da nekom predavanju prisustvujete, dobijate snimak predavanja, kao i lekcije u pisanoj formi na svojoj studentskoj stranici.

Svake završne godine izdaje se odgovarajući sertifikat o stepenu položenog znanja. Uslov za međunarodnu sertifkaciju se stiče sa završenim programom trogodišnje edukacije.

U okviru školarine Astrologije je uključeno:

• Predavanja jednom nedeljno tokom 10 meseci
• Pisani, video i audio materijal na ličnoj studentskoj stranici
• 3 stručna i super edukativna seminara
• 12 vežbi sa asistentom u toku školske godine
• Pristup privatnoj FB grupi 
• Posebne privilegije za studente (popusti za astrološke konferencije, knjige, seminare, događaje)

Specijalna ponuda za studije
ASTROLOGIJE
ZA RANI UPIS do 14. aprila


ZA UPLATE U CELOSTI CENA STUDIJA ASTROLOGIJE IZNOSI 1120 EUR

A ZA RANI UPIS DO 14.4. ŠKOLARINA
IZNOSI 970 EUR (popust 150 EUR) +
3 POKLONA (vrednost 165 EUR)


ZA UPLATE NA RATE CENA STUDIJA
ASTROLOGIJE IZNOSI 130 EUR mesečno

A ZA RANI UPIS DO 14.4. PRVA RATA
IZNOSI 115 EUR (umesto 130 EUR)
+ 3 POKLONA (vrednost 165 EUR)

(OSTATAK PLAĆANJA OD SEPTEMBRA U 10 RATA)


+ POKLONI


Seminar: “AstroHealing životnih perioda”
(vrednost 120 eur)

Full Moon radionica (5.5.2023)
(vrednost 30 eur)

Knjiga “Naučna astrologija”
(vrednost 15 eur)

O programu studija za

ASTRO COACHING:

Program za sertifikovanog Astro Coach-a traje dve godine i sastoji se iz dva dela edukacije: astrološkog obrazovanja i energetske astrologije na prvoj godini. A na drugoj godini pored astrološkog obrazovanja imate mogućnost drugog modula po izboru.

Astrologija je fenomenalno dijagnostičko sredstvo za razumevanje sebe, buđenje svojih potencijala, osvešćivanje izazova i lekcija. Jednom rečju jedinstvena mapa i uputstvo za naš život.

Astro Coaching dodaje astrologiji deo praktičnih alata za vođenje konsultacija, gde se astrološka informacija i transformacija pretvara u odlučnu i vođenu akciju. Na ovaj način astrolog uči kako da sistemski motiviše i vodi klijenta da ostvari date ciljeve i reši izazove.

Ako volite da osnažujete ljude, budite njihov potencijal i vodite ih do ostvarenja ciljeva pomoću njihove natalne karte i razumevanja životnih perioda i coachinga, onda je ovo baš program za vas

Prva godina Astro Coaching obuhvata:

Astrološko obrazovanje I

Energetska Astrologija


Druga godina Astro Coaching obuhvata:

Astrološko obrazovanje II
(prediktivna, elekciona, astrologija odnosa, fiksne zvezde)

I jedan modul po izboru, ovde navedenih:

Tehnologija Svesti

Duhovni životinjski vodiči

Astro Meridijani

Angel Healer

AstroHealing

Specijalna ponuda za studije
ASTRO Coaching
ZA RANI UPIS do 14. aprila


ZA UPLATE U CELOSTI CENA STUDIJA
ASTRO COACHING IZNOSI 1450 EUR


A ZA RANI UPIS DO 14.4. ŠKOLARINA
IZNOSI 1300 EUR (popust 150 EUR)
+ 3 POKLONA (vrednost 165 EUR)ZA UPLATE NA RATE CENA STUDIJA
ASTRO COACHING IZNOSI 160 EUR mesečno


A ZA RANI UPIS DO 14.4. PRVA RATA
IZNOSI 145 EUR (umesto 160 EUR)
+ 3 POKLONA (vrednost 165 EUR)

(OSTATAK PLAĆANJA OD SEPTEMBRA U 10 RATA )


+ POKLONI


Seminar: “AstroHealing životnih perioda”
(vrednost 120 eur)

Full Moon radionica (5.5.2023)
(vrednost 30 eur)

Knjiga “Naučna astrologija”
(vrednost 15 eur)

Upoznaj svoje predavače...

Aleksandar Imširagić (ISAR C.A.P.) je međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog, predsednik međunarodnog saveta za astrološko obrazovanje pri ISAR-u (International Society for Astrological Research) i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu.

Astrologijom se bavi od 1986. godine, učitelj je meditacije, autor je mnogobrojnih astroloških knjiga i organizator godišnjih međunarodnih astroloških konferencija na Balkanu od 2001. godine. On danas vodi razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu širom sveta, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa.

Autor je knjiga Tajne stepena Zodijaka (2000.), Knjiga vladarstava u astrologiji (2000.), Arapske tačke – sudbinske formule (2001.), Točak sudbine (2001.), Točak sudbine II (2003.), Astralne veze (2003.), Četiri kapije karme (2004.), Stubovi sudbine (2006.), Krugovi vremena(2009.), Astrologija Anđela (2010.), Odiseja 2012 (2011.), Duhovni Životinjski Vodiči, Tehnologija Svesti, Energija Senke (2018), Reinkarnacijska Astrologija (2019), Anđeli Zodijaka (2019), Tehika 5 Anđela (2022), kao i Astrološkog kalendara planetarnih fenomena koji redovno priprema za svaku godinu.

Pored zemalja bivše Jugoslavije, svoja predavanja i seminare svake godine drži u različitim zemljama širom sveta.

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godtine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).

Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology). Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”.

Autor je 5 stručnih knjiga i udžbenika iz astrologije; Astrološki kodovi (2005.), Astrologija Anđela (2010),  Naučna astrologija (2010), Priručnik za Energetsku Astrologiju (2013), AstroloHealing (2014), Energetska Psihologija “Naučite svoju energiju da radi za vas” (2016) i Energetska Psihologija 2 “Naučite energiju da stvara za vas” (2022).

Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Argentini, Brazilu i Čileu.

Ivana Šaljić se astrologijom bavi više od 10 godina. Svoje učenje otpočela je na astrološkom insitutu Johannes Kepler 2006. godine, a na devetoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji "Astrološko putovanje" je dobitnik nagrade za najboljeg studenta instituta.

Takođe, 2010. godine dobija ISAR stipendiju za dalje usavršavanje u oblastima Hermetične astrologije, a 2018. godine stiče setrifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP.

Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance”.

Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije”, “Inicijacije Venere 2022” kao i “Inicijacije Venere 2023”.

Una Kovačević Svoje astrološko obrazovanje započinje rano, sa 16 godina, na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler” u Beogradu, 2006. godine. Takođe uspešno završava studije i na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta „Singidunum“.

Tokom godina, ljubav prema astrologiji se produbljuje, ali i želja za profesionalnim usavršavanjem. U tom duhu, 2022. godine stiče zvanje ISAR CAP - međunarodni profesionalni astrolog i postaje asistent na prvoj godini, „Johannes Kepler” Institutu.

U astrološkom radu posvećuje se sinastriji i astrologiji odnosa, u okviru koje posebno istražuje dva asteroida – Erosa i Psihu. Knjiga o prirodi ovih asteroida trenutno je u pripremi.

Tanja Igrutinović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja J„Johannes Kepler” gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji, AstroHealing, čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima.

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i AtroHealing, koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti - astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. 

Redovno piše članke za sajt Profesionalna Astrologija na temu astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi, kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika. Zajedno sa Karlinom Imširagić je autorka knjige i karata Glamoon.

 

Studenti o školovanju...