Galaktička astrologija širi perspektivu na nova saznanja koja kombinuju astrologiju, galaktičku i ekstragalaktičku astronomiju, kao i različite metode intuitivne spoznaje.
 
Kosmičke tačke su svojevrsni portali kroz koje imamo mogućnost da se povežemo sa višim nivoima svesti i svojom individualnom moći koja vuče snagu iz gravitacione moći ovih tačaka. Kontakti planeta, uglova horoskopa i Mesečevih čvorova sa njima indikatori su određenih potencijala. Međutim, na koji način ćemo koristiti i interpretirati prirodu moći je ostavljeno našoj slobodnoj volji. Emocija straha će obojiti ovaj uticaj tako da moć možemo interpretirati kao kontrolu, a svoje akcije kao neminovnost. Sa druge strane, upravo nam osećaj povezanosti sa celinom univerzuma može otkloniti strahove i pružiti osećaj unutrašnje moći koji ćemo želeti da prenesemo drugima.
 
Kroz pregled horoskopa aktuelnih poznatih ličnosti, moćićete da vidite kakav uticaj 4 kosmičke tačke mogu imati kod različitih individua, zavisno od postavke u kući i aspektima, kao i od ličnog nivoa svesti i duhovne namere. 
 

 

Cena za ovo predavanje iznosi 1.700 din

Cena za seriju od 12 predavanja koje će tokom jedne godine držati ISAR (International Society for Astrological Research) sertifikovani astrolozi na srpskom jeziku iznosi 8.600 din. U ovu cenu je uključena i godišnja ISAR članarina, a više o ISAR astrološkoj organizaciji možete pronaći na sledećem linku

https://isarastrology.org/sr/

 

Godišnja članarina vam omogućava sledeće:

 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se održavaju JEDNOM MESEČNO NA SRPSKOM JEZIKU
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se JEDNOM NEDELJNO održavaju na engleskom jeziku (dakle 52 astrološka predavanja od strane vrhunskih svetskih astrologa)
 • Redovni besplatni vebinari/predavanja u ISAR Star Klubu koji se jednom mesečno održavaju na još 5 različitih jezika (španski, portugalski, ruski, turski i kineski)
 • Pristup stalno rastućoj ISAR Astrološkoj biblioteci sa nekoliko stotina audio i video astroloških predavanja, kai i ogromnom kolekcijom tekstova, sve to kategorisano u više od 30 različitih astroloških oblasti!
 • Tri godišnja izdanja časopisa Međunarodni astrolog
 • Opciju da dobijete tri štampana izdanja Međunarodnog astrologa godišnje
 • Popuste za određene astrološke događaje i konferencije
 • Sedmični e-mail newsletter
 • Šansu da se povežete sa astrolozima iz svih krajeva sveta
 • Pristup pretraživoj arhivi starih časopisa i newslettera
 • Edukaciju o astrološkim istraživanjima i šansu da i sami radite istraživanja
 • Participaciju u slobodnim grupama za učenje
 • Popust za kartu u biblioteci Marion D. March Online Research Library
 • Mogućnost da dobijete stipendiju za dalje astrološko obrazovanje
 • Da postanete ISAR-ov sertifikovani astrolog, priznat širom sveta

 

Tina Garofani​

Tina Garofani je rođena u Beogradu 1975. godine. Završila je filološki fakultet i pored srpskog govori engleski, španski i francuski jezik. Više od decenije je radila na menadžerskoj poziciji u korporativnom miljeu. Formalno astrološko obrazovanje stekla je u Johannes Kepler institutu u Beogradu. Višegodišnji je član međunaradnog udruženja astrologa ISAR, a u martu 2019. dobija sertifikaciju ISAR CAP. Kao student Johannes Kepler instituta, završila je kompletnu obuku za Energetskog Psihologa i jednogodišnju edukaciju iz karmičke astrologije kod profesora Aleksandra Imširagića. Trenutno pohađa edukaciju iz galaktičke astrologije i Quantum Soul Healing-a kod astrologa i QHHT(Quantum Healing Hypnosis Techique) terapeuta Džulije Balaz.
Aktivno radi sa klijentima i bavi se istraživačkim radom. Tinin astrološki pristup u radu sa klijentima podrazumeva pre svega fokus na njihov lični duhovni razvoj i usmeravanje situacija i odnosa u kojima se nalaze ka evolutivnoj nameri njihove duše.
Astrološka specijalnost: karmička astrologija, sinastrija i karmička sinastrija, astrokartografija, elekciona astrologija, energetska psihologija (određivanje životinjskih vodiča).

 

Kontakt: 060.767.3192, 064.387.222.4, 011. 267.31.92 ili info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja