U periodu od 13.10. (petak) do 16.10. (ponedeljak) organizovaćemo poseban meditativni retreat program posvećen solarnoj eklipsi koja se dešava u subotu 14. oktobra. Ona će se odigrati na 21º Vage, a pripada hiljadugodišnjem nizu eklipsi koji pripada Muškom Zmaju Večnosti i porodici "suprotstavljenih stavova".

U tom smislu je cilj ovog retreat programa u pronalaženju Tačke Jedinstva koja koja uspeva da vodi ovu ogromnu energiju transformišući je iz sećanja na sukobe u snagu koja otvara nove vidike na ličnom i kolektivnom nivou.

Raspored aktivnosti Retreat-a:

Petak, 13.10. okupljanje učesnika oko 13h dolazak u hotel, smeštaj po sobama, predstavljanje  programa retreata, vežbe disanja, yoga i meditacije. Prvi obrok je večera.

Predavanje nakon večere, u vezi trenutnih planetarnih aspekata i istorijski važnih događaja koji bude sećanja u kolektivnom. Tačno  pre 716 godina, Solarna eklipsa je bila 05.10. 1307. na 11 Vage, u valu Muškog Zmaja Anđela – Porodice velikih magova, izdatih i mudrih nosioca tajnog znanja.

Subota, 14.10.  Solarna eklipsa – Muški  Zmaj Večnosti,  obuhvata dublji zaron u meditacije, energetske vežbe, predavanja.

Nedelja, 15.10. energetske vežbe, pranayama, yoga, meditacije, predavanja. 

Ponedeljak,  16.10. doručak, lagani izlazak iz retreata, meditacije i predavanje, ručak je poslednji obrok pred polazak.

Cene koje su naznačene obuhvataju jedan pun pansion po osobi u dvokrevetnoj sobi (doručak, ručak i  večera, obroci su vegeterijanski, švedski sto), noćenje, korišćenje slowellnes centra (bazen, saune, fitness) sezamovo hladno ceđeno ulje za abjanga masažu, čaj, osvežavajući napitak, infuzovana voda, koji su postavljeni u sali za vežbe, kao i vodstvo naših učitelja, predavača Lee i Aleksandra Imširagić.

Ukoliko ste u mogućnosti ponesite yoga prostirke, veliki peškir za yoga prostirku, jastučić ili šta god je Vama potrebno da napravite sebi veći ugođaj.

CENOVNIK za dvokrevetnu sobu na bazi punog pansiona:

Jedan pun pansion      144 eura

Dva puna pansiona     288 eura

Tri puna pansiona      432 eura

Doplata za jednokrevetnu sobu je 8 eura po osobi po noćenju.

Cenom nisu obuhvačene masaže koje možete naručiti na recepciji hotela kao i posebne narudžbe u restoranu i korišćenje mini bara u sobi.

Sve dodatne informacije možeze dobiti na broj telefona: 

063 1222110 Sanja Saliković  ili na email: sanjasalikovic@gmail.com

Pridruži se, radujemo se zajedničkom druženju, iskustvima, porukama i uvidima :


Prijavi se Nazad na listu događaja