Tehnologija Svesti predstavlja sistem aktiviranja, buđenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno čakre. Tokom ovog kursa praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi.

Program ima zadatak da isprati energetske vežbe tako da se formira celina u svemu što je potrebno uraditi na jednom energetskom centru. Rad podrazumeva određenu vrstu treninga koji omogućava razvoj veštine kojom tehike Energetske Psihologije možemo primeniti kao sistem isceljivanja i dostizanja balansa, kako ličnog, tako i onog koji je potreban ljudima sa kojima radimo.

Mesečev energetski centar je središnji, i on spaja donje čakre sa gornjim time stvarajući balans energetskog sistema. Sam Mesec koji kruži oko planete Zemlje održava balans u svim tečnostima na planeti, a tako deluje i na naše emocije. Tehnologije Svesti će nam prvo kroz teoriju a zatim i praksu ukazati na načine kako svesno i u punom potencijalu možemo živet sve aspekte našeg Meseca.

Kome je namenjen:

  • Ako osećate tugu, prazninu i nepotpunost, najverovatnije da se radi o disbalansu Mesečevog centra.
  • Ukoliko nosite emotivnu povredu, ili ste podigli emotivne zidove
  • Imate problem da prihvatite sebe i svoje okruženje

Način pohađanja:

  • Ovaj kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti sa video linkovima i svim tekstualnim materijalima, kao deo edukacije celog modula Tehnologija Svesti ili kao zaseban, jednodnevni kurs.
  • Cena pojedinačnog seminara: 90 EUR
  • Cena desetomesečnog programa edukacije: 800 EUR (moguće je plaćanje u deset mesečnih rata)
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org

Prijavi se Nazad na listu događaja