Svaki čovek poseduje 5 ključnih Anđela, odnosno 5 primarnih struna svetlosti pomoću kojih integriše svoju suštinsku prirodu oživljavajući vezu koja postoji između jezgra Sunca i jezgra Zemlje.

Tih 5 struna svetlosti se kontaktiraju i preko 5 prstiju na rukama koji, kao svojevrsne antene, imaju važnu ulogu u oživljavaju 5 ključnih Anđela.

Stoga je ovaj Anđeoski Priručnik dodatak knjizi "Anđeli Zodijaka", kao i praktična podrška svima onima koji studiraju svetlosnu prirodu Zodijaka sačinjenu od 72 Anđela.

Manifestacija rada sa Anđelima je pojava Twin Flame-a u životu osobe. To je mesto gde se dva krila Anđela susreću. Da bi ovo mesto u sebi čovek mogao da nosi neophodno je da postigne lakoću unutar "životinjskog kruga" kroz koji hoda.

Tako je krug Zodijaka polje koje u sebi sadži energetske kodove sećanja duše, dok Anđeli Zodijaka predstavljaju Vertikale Svesti kojima se integriše Svetlost, a Istina živi kao Lepota.

Na ovom predavanju Aleksandar će predstaviti i svoju novu knjigu "Tehinka 5 Anđela - praktični priručnik za Anđele Zodijaka" pri čemu će svi prisutni na ovom predavanju dobiti knjigu na poklon!

Predavanje će se održati u hotelu "Putnik Inn" na Novom Beogradu (Palmira Toljatija 9) u četvrtak, 06. oktobra u 19h. Poerd redovnog prisustva, ovo predavanje je moguće pratiti i u online opciji.

Cena predavanja za redovno prisustvo: 30 Eur + poklon knjiga "Tehnika 5 Anđela" (štampano izdanje)

Cena predavanja za ONLINE prisustvo: 25 Eur + poklon knjiga "Tehnika 5 Anđela" (e-book izdanje)

Prijave i informacije: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org